≫ 

NAJTRAŽENIJI BEGUNAC: Srbin izručen Australiji ZBOG UBISTVA!

Bogdana Ćuića (28) na aerodromu "Nikola Tesla" preuzela je australijska policija u čijoj pratnji je otputovao u tu zemlju

  • 1

Zbog sumnje da je pre tri godine počinio ubistvo nad Džek Liom (22) u Australiji, jedan od najtraženijih begunaca sa australijskim državljanstvom Bogdan Ćuić (28) ekstradiran je ovoj zemlji.

KAO NA FILMU: Beograđani pomogli policiji da uhapsi pljačkaša banke! (FOTO)

On je po međunarodnoj poternici uhapšen 2015. u Beočinu, a kako "Novosti" nezvanično saznaju, Ćuića je na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu preuzela australijska policija, u čijoj pratnji je tamo otputovao.

Ćuić se povezuje sa ubistvom Džek Lia (22) koje je počinjeno 2012. godine Brizbejnu, a u ruke inspektora novosadske kriminalističke policije, „pao“ je 4. juna 2015. godine u Beočinu, posle intenzivnog praćenja, i to u trenutku kada je sa bankomata nameravao da podigne novac.

On je u ekstradiciomom pritvoru proveo 11 meseci, a njegov branilac advokat Ilija Gostović je pre nekoliko dana izjavio da je njegov klijent maja 2013. godine podneo zahtev za dobijanje srpskog državljanstva, i da ne može biti izručen dok dok se ne odluči o tom zahtevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ћирилица

    10. maj 2016 | 13:18

    Требали смо да им испоручимо као што су они нама Капетана Драгана

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA