≫ 

Evo zašto je policija u stvari privela mladića na Jeleninom GROBU!

- Utvrđeno je da sumnjiv mladić u belom dresu nema veze sa ubistvom. Generalno, proveravaju se sve potencijalno sumnjive osobe, kaže izvor Telegrafa iz policije

  • 32

Muškarac koji je danas uhapšen na groblju Zbeg u Borči, posle davanja pomena od 40 dana Jeleni Marajanović, nema veze sa ubistvom pevačice, saznaje Telegraf.

Evo šta nam je rekao uhapšeni mladić na Jeleninom grobu TRENUTAK pre dolaska policije!

Da podsetimo, nakon pomena, na samom izlazu iz groblja, uhapšen je muškarac u belom dresu na kom je pisalo "Mihajlović", a prema našim informacijama, reč je o Nikoli Marijokoviću (31).

Iako se predstavio kao Jelenin prijatelj, on je bio sumnjiv jer ga ne poznaje ni Jelenina majka, a ni porodica Zorana Marjanovića.

Muž ubijene Jelene otkrio šta je UHAPŠENI MLADIĆ ostavio sinoć na GROBU njegove žene!

Nakon završetka pomena, on je krenuo ka kući, kao i većina prisutnih. Jedan od inspektora ga je pratio, dok ih je drugi sačekao kolima na Zrenjaninskom putu, na izlazu iz kruga groblja. U jednom trenutku mladić se okrenuo i pitao nešto inspektora u civilu, a zatim su nastavili konverzaciju. Kada su došli do automobila, inspektori su mu rekli da uđe u auto.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovako je izgledalo hapšenje NA GROBU Jelene Marjanović! (FOTO)

Ispostavilo se, ipak, da Marioković nema veze sa ubistvom pevačice, a prema rečima izvora iz policije utvrđeno je i zašto ga je policija u stvari privela.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Utvrđeno je da sumnjiv mladić u belom dresu nema veze sa ubistvom. Generalno, proveravaju se sve potencijalno sumnjive osobe - kaže izvor Telegrafa iz policije.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    11. maj 2016 | 14:52

    Pa naravno da nema veze sa ubistvom.Pa to znaju i inspektori.Zoran ih je pozvao jer mu je sumljiv.Pa zar nemaju dokaza te sumnjaju u coveka iz grmlja,onog momka sto je pobegao u Bosnu,babu sa stapom,biciklista u sivom duksu,i druge.a mi svi sumnjamo u one koji su to planski uradili.STRASNO

  • Draža

    11. maj 2016 | 15:54

    Tuži ih odma'

  • Sjena

    11. maj 2016 | 18:49

    Obratite pažnju na fotografiju na kojoj su se sreli Jelenin muž i ovaj mladić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA