FILMSKA ZAPLENA NA CARINI: Oteo marihuanu iz ruku policajca i pred svima je PROGUTAO!

Carinici su, pak, pretražili automobil i izvadili ukupno 23.000 neprijavljenih evra (u apoenima od 50 i 100 evra), od čega je putniku vraćena dozvoljena suma od 10.000 evra

  • 2

Carinici su 12. maja 2016. godine na graničnom prelazu Đerdap, u saradnji sa graničnom policijom, pronašli 23.000 neprijavljenih evra i izvesnu količinu marihuane u kesici koju je putnik istrgao iz ruku službenika i progutao je.

Hteli da prošvercuju - 460 kilograma tekstila, pa pali!

Slučaj se dogodio oko 13 časova na ulaznoj strani pomenutog prelaza, kada je na red za kontrolu došao automobil ''Fiat Stilo'' sa registrarskim oznakama Kladova, kojim su se iz pravca Rumunije u zemlju vraćala dva srpska državljanina.

Na pitanje carinika šta imaju da prijave za kontrolu, rekli su da imaju po 50 evra i lične stvari.

Foto: Uprava carine Foto: Uprava carine

Međutim, tokom detaljnog pregleda automobila, ustanovljeno je da se u podu vozila, ispod fabričkog tepiha, kao i iza prednjih sedišta, kriju neprijavljene devize i kesica marihuane.

Istog trenutka kada je pronađena, 28-godišnji suvozač iz pomenutog automobila je iz ruku službenika istrgao kesicu i naočigled svih prisutnih je progutao. Zbog toga ga je policija odmah privela i predala tužilaštvu.

Carinici su, pak, pretražili automobil i izvadili ukupno 23.000 neprijavljenih evra (u apoenima od 50 i 100 evra), od čega je putniku vraćena dozvoljena suma od 10.000 evra, dok je ostatak od 13.000 privremeno zadržano do okončanja prekršajnog postupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA