Sedam osoba povređeno u četiri saobraćajke u Nišu za samo 24 sata

Među povređenima je i jedno dete koje je, na sreću, dobilo lakše povrede

  • 3

Sedam osoba, uključujući i jedno dete od 12 godina, povređene su u četiri saobraćajne nezgode koje su se za nepuna 24 sata dogodile u Nišu, saopštila je niška Hitna pomoć.

KOBNA NOĆ U LESKOVCU: Dva mladića izgubila život, jedan usmrćen nožem, drugog udario automobil

Nezgoda u kojoj je povređeno dete dogodila se juče oko 15 sati i Knjaževačkoj ulici, u blizini škole "Miroslav Antić". Kako je potvrdio šef operativne smene Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Saša Milutinović, dete je zadobilo lakše povrede i nije hospitalizovano.

UŽASNA SAOBRAĆAJKA KOD LOZNICE: U sudaru dva automobila jedna osoba poginula, četiri povređene!

Oko 18.30 sati u Sićevu došlo je do nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, na sreću, takođe, lakše. Nesreća se dogodila kada se vozilo "pežo 307" pirotske registracije direktno sudarilo sa "mazdom" niških tablica. Hitna pomoć je potvrdila da su svi povređeni zadobili nagnječenja grudnog koša od sigurnosnih pojaseva.

Foto - Ilustracija: Telegraf Foto - Ilustracija: Telegraf

Niz saobraćajki nastavio se i jutro u 6.21 sati, kada je Hitna pomoć dobila poziv da je u nezgodi kod u blizini pijace na Paliluli jedna osoba zadobilo povrede glave.

STRAVIČNA NESREĆA NA PANČEVAČKOM PUTU: Troje povređenih, među njima i - DETE!

Manje od sat vremena nakon ove nezgode u blizini benzinske pumpe "Tošić" jedno putničko vozilo sletelo je s puta i udarilo u kuću. Vozač je,na sreću, lakše povređen.

- Apelujemo na vozače da budu oprezni u vožnji jer vremenske prilike pogoduju promenama raspoloženja što može dovesti do saobraćajnih nezgoda - upozorio je Saša Milutinović.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    14. maj 2016 | 16:11

    Samo jedno pitanje dali kod nas u Srbiju vozaci automobila poseduju dozvole , ma to je neverovatno koliko udesa svakog dana?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA