≫ 

ON JE BIO MENADŽER, A ONA KUSTOS U MUZEJU, NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: Progovorio porodični prijatelj supružnika iz Vranja (VIDEO)

- Njihova ćerka je završila školu ovde. Niko nije mogao da očekuje da će se ovako nešto dogoditi - rekao je porodični prijatelj

  • 3

U Ustaničkoj ulici 118 na Konjarniku, gde je jutros, prema sumnjama Miroljub Petrović (63) ubio svoju suprugu Snežanu Radivojević Petrović (57), pa potom pokušao da izvrši samoubistvo, pored policije, Hitne pomoći i forenzičara, okupljaju se i poznanici i prijatelji bračnog para iz Vranja.

Forenzičari stigi na mesto masakra u Ustaničkoj ulici (FOTO) (VIDEO)

Prema rečima jednog porodičnog prijatelja koji je želeo da bude anoniman, Miroljub je bio dugogodišnji menadžer jedne kompanije, dok je ubijena bila kustos u muzeju.

DOŠAO IZ VRANJA DA POSETI ĆERKU, PA IZBO SUPRUGU? Novi detalji tragedije u Ustaničkoj ulici (FOTO) (VIDEO)

- Njihova ćerka je završila školu. Niko nije mogao da očekuje da će se ovako nešto dogoditi - rekao je on.

Podsetimo, Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt nesrećne Snežane, a Miroljub je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    16. maj 2016 | 12:21

    Koji bolesni kreteni! Sve je to proizvod pogresnog vaspitanja. Ucite decu da ne budu sebicna i da oprastaju. Ucite ih hriscanskim vrlinama. Sta vam vredi slaviti slavu i paliti svece kad ste Bogu neposlusni. Koliko samo ima nesloge u porodicama. Ne zavrsi se sve ubistvom ali mnogi pate i trpe zlostavljanje. Deca malo sta tu mogu da nauce.

  • majka sina i baka

    16. maj 2016 | 16:38

    nasa crkva i porodica su otugjeni.politicari opsednuti ministarskim polozajima.narod je za njih nebitan.ovo je posledica loseg uregjenja u drzavi.dobar drzavnik treba da zna probleme malih ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA