GLUPO JE DA STRADATE ZBOG TUĐEG NOVCA: Čačanin opljačkao poštu i pobegao s plenom!

Očevici događaja tvrde da je mladić uperio pištolj u poštansku službenicu i prisutnima klijentima pošte, kojih je bilo desetak, hladnokrvno naredio da legnu na pod

  • 5

Maskirani razbojnik starosti oko 20 godine, opljačkao je jutros, uz pretnju pištoljem, šalter pošte u čačanskom gradskom naselju Alvadžinica.

PLJAČKA U NIŠU: Lopov pretio pištoljem i odneo 360.000 dinara iz pošte!

Očevici događaja tvrde da je mladić uperio pištolj u poštansku službenicu i prisutnima klijentima pošte, kojih je bilo desetak, hladnokrvno naredio da legnu na pod s rukama iznad glave, rekavši im da je "glupo je da stradaju zbog tuđeg novca", piše "Blic".

- Kada je pljačkaš uleteo u objekat, neke žene su se uplašile i počele su počele su da kukaju i vrište. Jednoj je pozlilo, pa sam se obratio mladiću rečima: "Ja ove ljude vodim napolje, ti radi svoj posao, a ako smeš, pucaj. Svi osim zaposlenih u pošti su izašli na parking, a pljačkaš je ostao u zgradi pošte. Nakon nekoliko trenutaka izleteo je, a mi smo čekali da stigne policija - priča očevidac događaja.

Nakon pljačke, mladić u tamnom duksu s kapuljačom na glavi i sa maramom preko lica je sa plenom izašao iz pošte i izgubio se u nepoznatom pravcu. Nekoliko minuta potom čačanska policija je blokirala čitav kvart u potrazi za maskiranim napadačem.

Iz pošte nije saopšteno koliko je novca opljačkano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmmmm

    16. maj 2016 | 17:22

    Mislim da gdje se radi o parama..npr..kao banke poste i to da je ipak bolje da zaposljavaju muskarce sa znanim vestinama i odbranama. Zene kao zene uplase se uz to ipak su muskarci jaci i smeliji po pitanju odbrane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA