ČAS SE U TRENUTKU PRETVORIO U PAKAO: Nastavnik pustio razjarenog bika u koridu punu studenata! (VIDEO)

Na videu se vidi grupa od 40 studenata koji stoje mirno poređani u tri reda dok mladi bik trči kroz njih kao pero dok pokušava da nađe put da pobegne

  • 4

Snimak puštenog bika u zatvorenom prostoru punom studenata postao je pravi hit na internetu, ali ne iz razloga koji vam je pao na pamet - bik nikoga nije napao, već je kružio okolo po ringu, tražeći izlaz!

Potencijalno opasni susret sa životinjom organizovao je nastavnik kako bi pokazao studentima da ako bika ne napadate ili ne provocirate, on neće napasti.

REŠENA MISTERIJA SMRTI ZVONKA KOSTIĆA: Ubila ga je životinja TEŠKA JEDNU TONU!

Ne zna se tačno gde je snimljeno, ali video koji je postavio španski bloger Salvador Raja, pregledan je 14 miliona puta, prenosi rt.com.

Na videu se vidi grupa od 40 studenata koji stoje mirno poređani u tri reda dok mladi bik trči kroz njih kao pero dok pokušava da nađe put da pobegne.

NAJOPASNIJI SPORT NA SVETU: Zavirite u uzbudljivi svet jahanja bikova (FOTO)

Iako se u nekom trenutku čini da će dodirnuti učenike, životinja nastavlja žurno po ringu bez da ikoga povređuje.

Snimak demonstrira da bika provocira pokret, a ne boja.

Bik je ceo život proveo u lancima. Krenuće vam suze kad mu vidite reakciju kad su ga oslobodili (VIDEO)

Eksperiment je izazvao različite rekacije na društvenim mrežama. Jedan deo Fejsbuk komentatora tvrdi da je bik u stvari junica.

Borba sa bikovima smatra se sastavnim delom španske kulture, ali su uvedene neke zabrane nakon što je levičarska Podemokratska partija osvojila svoja prva mesta u lokalnim i regionalnim izborima pre godinu dana.

OSTAO BEZ GAĆA, ALI JE SAČUVAO ŽIVU GLAVU: Dramatične scene u koridi (VIDEO)

U najmanje 17 španskih gradova je smanjeno finansiranje borbi i trka sa bikovima i ova rsta zabave je izazvala veliki broj osuda, a krajnji cilj je da se potpuno zabrani.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs/Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA