≫ 

(UŽIVO) Debata o položaju LGBT osoba u Srbiji

Na debati govore Milan Antonijević, Emila Spasojević, Boban Stojanović i Tamara Skroza

  • 13

Debata o položaju LGBT građana u Srbiji, koja je počela u 11 sati, održava se u Info centru EU.

ON JE DOBIO "DUGU": Aleksandar Stojmenović je prvi srpski policajac koji je javno priznao da je gej (FOTO)

Na debati govore direktor Komiteta pravnika za ljudska prava Milan Antonijević, viša savetnica u kancelariji poverenika za zaštitu ravnopravnosti Emila Spasojević, jedan od organizatora beogradske Parade ponosa Boban Stojanović i novinarka nedeljnika Vreme Tamara Skroza.

Gledajte uživo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    18. maj 2016 | 11:56

    Koga to zanima????....komsiji zbog duga za struju juce odneli stvari iz kuce.....27000 dinara duga..3 dece dvoje u srednjoj skoli..ostali bez posla i on i supruga....

  • Nesa

    18. maj 2016 | 12:57

    Porodice koje imaju decu dobijaju otkaze, ne mogu da nadju drugi posao jer ga nema, oni koji imaju posao rade za minimalac, trudnice dobijaju otkaze, za deciji dodatak treba brdo papira i onda te odbiju zato sto imas platu sto dinara vise nego sto bi trebao da bih dobio deciji, ljudi se ubijaju jer ne mogu da izdrzavaju porodicu ali njihov polozaj u ovoj zemlji vlast ne zanima nego su im prioritet lgbt i onda se cude sto mladi beze iz zemlje, bolje lecite te ljude nego sto planirate da im dozvolite gej brakove i mogucnost da usvajaju decu i brinite o ovom narodu koji je dotakao dno jer ne mogu da prehrane porodicu i svakog dana cekaju da im sudski izvrsitelji zakucaju na vrata, nismo glasali za jos vecu nemastinu i za gej populaciju nego za bolji zivot.

  • Nema predaje!

    18. maj 2016 | 12:12

    Ua pederi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA