≫ 

EVO GDE JE NESTAO AVION: Srušio se u more, pretražuju se OVA MESTA (FOTO)

Ne zna se da li su ga oborili teroristi ili se srušio usred kvara

  • 0

Avion kompanije Egyptair MS804, sa 56 putnika i 10 članova posade, koji je sinoć u 23:09 poleteo sa aerodroma Šarl de Gol u Parizu nestao je sa radara rano jutros. Reč je o avionu Airbus A320-232.  

SRUŠIO SE AVION NA LINIJI PARIZ-KAIRO? Let Egyptaira MS804 nestao sa radara jutros u 2:45, sumnja se da je pao u more!

Kako javlja CNN, na području gde je nestao avion zabeležen je poziv u pomoć, koji je stigao dva sata nakon što je avion nestao s radara. Jedna od pretpostavki je da ako taj poziv nije polsao pilot ručno, već dase možda aktivirao kada je pao u vodu.

Navodno, i samo deset minuta pre nego što je nestao avion, iz letelice je bio upućen poziv, ali nije nagoveštavao nikakvu dramu niti je imao veze s nesrećom koja se desila samo nekoliko minuta kasnije.

U avionu je, prema prvim informacijama, bilo i jedno dete.

Agencija AP prenela je da je Ihab Raslan, portparol Egipatske agencije civilnog vazduhoplovstva, rekao da se Airbus verovatno srušio u Sredozemno more.

Avion je trebalo da sleti u Kairo nešto pre tri sata ujutru, po centralnoevropskom vremenu.  Mnogi zvaničnici spekulišu da je avion verovatno pao u Sredozemno more, a odmah se pojavila i mapa na kojoj se može videti vodeni saobraćaj na toj lokaciji.

Sa aviona nije poslat poziv za pomoć, pa se pretpostavlja da se, šta god da se desilo, desilo iznenada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA