≫ 

BAHATI VOZAČ DŽIPOM SMRSKAO AUTOMOBIL: U nesreći kod Kikinde POGINULE DVE MLADE MEDICINSKE SESTRE!

Devojke su automobilom išle glavnim putem iz pravca Zrenjanina ka Kikindi, a džip je naleteo na nihovo vozilo na raskrsnici koja vodi ka Bečeju

  • 24

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče u selu Bašaid kod Kikinde poginule su dve medicinske sestre iz Zrenjanina, Cvetana Adamov (28) i Dragica Felbab (30).

Zrenjaninke su izgubile život vozeći se automobilom, na koji je u raskrsnici velikom brzinom naleteo džip "lend rover", kojim je upravljao N. Z. (33) iz Beograda, potvrđeno je u kikindskoj policiji.

TRAGEDIJA U PRIBOJU: Mladići sleteli s puta, jedan poginuo, drugi teško povređen! (FOTO)

Devojke su automobilom išle glavnim putem iz pravca Zrenjanina ka Kikindi, a džip je naleteo na nihovo vozilo na raskrsnici koja vodi ka Bečeju. Džip je dolazio sa sporednog puta iz pravca Bečeja, prenose mediji.

TRAGIČNA SUDBINA PEVAČICE JOVANE (19): Umesto na matursko veče, odlazi u večni san

U kikindskoj policiji ne saopštavaju tačan uzrok nesreće, ali je najverovatnije da vozač nije stao da propusti vozilo koje se kretalo glavnim magistralnim putem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    19. maj 2016 | 23:23

    Родиш га,гајиш, стрепиш над сваким његовим проблемом, радујеш се његовим успесима, једва чекаш свадбу, унучиће...и онда дође идиот који мисли да је скупим аутом купио и дозволу да ради и вози како хоће...и твог детета више нема. Гину нам деца и млади због малоумника сваки дан и све нас је мање и мање...

  • he, he...

    19. maj 2016 | 23:21

    A što da stane, ima džip, znači - ima love, a kad ima love - nagodiće sa na sudu... I...? Malo para u "humanitearne svrhe", nanogica mesec - dva u kući sa bazenom i teniskim terenom, i IIIIIDEMOOOO BRATE...!

  • GORAN.SRB

    19. maj 2016 | 22:55

    koja je to magarcina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA