≫ 

Ovo je 5 teorija koje objašnjavaju ZAŠTO je PAO AVION Egyptaira! (VIDEO)

Iako se i dalje ne zna uzrok pada letelice egipatske avio-kompanije, postoji nekoliko teorija koje objašnjavaju šta je moglo da se dogodi

  • 0

Avion "Idžiptera" (EgyptAir) tipa "erbas A320", sa 66 putnika i članova posade, u sredu kasno uveče je nestao sa radara na liniji Pariz-Kairo, a egipatske vlasti smatraju da je veća verovatnoća da je avion oboren pomoću bombe, nego da je reč o tehničkom kvaru.

PREDVIDELA SOPSTVENU SMRT: Stjuardesa pre kobnog leta objavila fotografiju od koje ćete se NAJEŽITI (FOTO)

Istražitelji proveravaju da li je eksplozivna naprava postavljena u letelicu pre nego što je nestao sa radara iznad Sredozemnog mora.

Grčko ministarstvo odbrane saopštilo je prethodno da je avion načinio "nagla skretanja" u vazduhu i strmoglavio se, a potom nestao sa radara, a Evropska agencija za kontrolu aviosaobraćaja Evrokontrol navela je da u blizini oblasti nestanka aviona nisu registrovani nepovoljni vremenski uslovi.

Printskrin: flightradar24.com, Tanjug/AP Printskrin: flightradar24.com, Tanjug/AP

Timovi koji tragaju za olupinom aviona "Idžiptera" u Sredozemnom moru, pronašli su danas deo tela, zatim sedišta i kofere, izjavio je danas grčki ministar odbrane Panos Kamenos.

PRONAĐENI ODSEČENA RUKA, SEDIŠTA I KOFER KAKO PLUTAJU U MORU: Novi detalji o padu aviona (FOTO) (VIDEO)

- Pre nekoliko sati egipatske vlasti su nas obavestile da su deo tela, dva sedišta i jedan ili više kofera pronađeni u oblasti u kojoj se sprovodi pretraga kod obala Aleksandrije - rekao je Kamenos na konferenciji za medije, prenosi AFP.

Iako se i dalje ne zna uzrok pada letelice egipatske aviokompanije, postoje nekoliko teorija zbog čega je došlo do katastrofalne nesreće, iako ništa pre toga nije ukazivalo da je došlo do problema tokom leta.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovo je 5 teorija zbog čega se avion sa 66 putnika srušio:

1. Bomba je postavljena na aerodromu "Šarl de Gol" u Parizu. Ali, ovo je jedna od manje verovatnih mogućnosti zbog pojačane bezbednosti u Francuskoj nakon terorističkih napada u Parizu.

2. Veoma sofistificiran i složen uređaj sa dva tajmera je postavljen u Egiptu. Prvi tajmer se uključuje pri poletanju iz Egipta i aktivira barometarski uređaj pritiska kada se spusti u Pariz. Kada opadne pritisak, prilikom laganog sletanja preko Mediterana, drugi tajmer se uključuje i dolazi do eksplozije.

3. Došlo je do katastrofalnog tehničkog kvara.

4. Došlo je do incidenta na veoma "pretrapanom" nebu, pošto na njemu operišu ruske, sirijske, britanske, američke i arapske vazduhoplovne snage.

5. Neko od članova posade ili putnika je aktivirao bombu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA