≫ 

ALBANSKI UBICA SA JEDNOM NOGOM DIGAO JE BRITANIJU NA NOGE: Mediji očajni, traže da se izbaci iz zemlje! (VIDEO)

Albanac Saliman Barsi tvrdi da je nevin i koristi zakone o ljudskim pravima kako bi izbegao izručenje u Albaniju gde je osuđen na 25 godina zatvora zbog ubistva dvoje ljudi

  • 9

Albanac Saliman Barsi (41) ubio je dvoje ljudi i godinama se nalazi u Velikoj Britaniji gde se predstavio kao izbeglica sa Kosova, a ova država mu je sada dala i pravnu pomoć kako bi izbegao ekstradiciju, zbog čega su stanovnici i mediji Velike Britanije ogorčeni.

PAO NAJOPASNIJI KRIMINALAC: Detektivi se prerušili u dostavljače pice i uhapsili ŠEFA MAFIJE!

Saliman tvrdi da je nevin i koristi zakone o ljudskim pravima kako bi izbegao izručenje u Albaniju gde je osuđen na 25 godina zatvora zbog ubistva dvoje ljudi.

Barsi je u Velikoj Britaniji proveo godinu dana u pritvoru, ali je njegova ekstradicija postala farsa nakon što je kasno sinoć njegova žena Mimoza, koja je isto Albanka, otkrila da joj je u noći ubistava Saliman priznao da je to uradio.

Ona je istakla da su ubistva počinjena u Albaniji, kao i da je Saliman čovek koga se najviše plaše njegovi zemljaci u Velikoj Britaniji gde uživa u raskošnom životu.

U Veliku Britaniju su Saliman i njegova žena došli tako što su se predstavili kao izbeglice sa Kosova, nisu plaćali stanarinu, a živeli su od socijalne pomoći i toga što je on prodavao kokain.

Barsi nema nogu i uvek je uz sebe imao nož i pištolj.

Prema pisanju albanskih medija, Saliman je učestvovao u pljački vrednoj skoro 44.000 evra sa još dvojicom muškaraca, koje je potom ubio kako bi sav novac zadržao za sebe.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA