≫ 

HOROR U NOVOM BEČEJU: Dečak zaspao pored pruge, voz mu zakačio glavu i povredio ga!

Dečak je prebačen u Zrenjaninsku bolnicu, a zatim posle toga i u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu

  • 0

Desetogodišnji N. K. iz Novog Bečeja zadobio je teške povrede glave kada je na njega juče oko 16 sati naleteo radnički teretni voz koji se kretao na pruzi Kikinda-Novi Bečej, iz pravca Kumana.

TELO PRONAŠLI NA ŠINAMA: Muškarca pregazio voz u Belom potoku

U Novom Bečeju stanovnici su odmah reagovali tako što su pozvali kola Hitne pomoći. Dečak je prebačen u Zrenjaninsku bolnicu, a zatim posle toga i u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

U kući povređenog dečaka nismo zatekli majku Mariju Beru (31), ni oca Nenada Kiša (30) čije ime i prezime nosi maloletni N. K. jer su već bili na dečjem odeljenju KC Vojvodine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U kući sa još četvoro dece bio je stric Steva Jovanović (25) koji nam je ispričao o detaljima nesreće ovog stravičnog događaja.

- I dalje sam u šoku, dečak je juče hitno prevezen u bolnicu u Novom Sadu. On je oko 15 sati izašao iz kuće da se igra, zašto je otišao pored pruge nije mi jasno - objašnjava zabrinuti stric.

Dečak je igrajući se i zaspao pored šina i pri tom nije čuo da voz dolazi.

- Najpre je prošao Ruski voz i dečaka nije ozledio, nakon petanestak minuta naišao je teretni radnički voz koji je „zakačio „dečaka i naneo mu povrede na levoj strani glave. U momentu voz je stao i hitno su pozvali kola Hitne pomoći koja su u roku od pet minuta stigla i prevezla dečaka - priča nam vidno potresen stric Stevan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tada su se okupile komšije, došla je majka i otac koji su videli šta se zapravo dogodilo. N.K. je jedno od petoro dece Marije i Nenada koji su nezaposleni i žive u teškim socijalnim uslovima. Nenad povremeno radi kod privatnikakao nadničar, što je nedovoljno za izdržavanje velike porodice.

Komšije nastradalog dečaka pričaju da se N.K. ponekada igrao na pruzi koja se nalazi oko stotinak metara od njihove kuće.

- Ne možemo da verujemo šta se dogodilo. Juče smo svi bili ovde kada smo čuli za strašnu tragediju - pričaju nam komšije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Povređeni N.K. se trenutno nalazi na Odeljenju dečije klinike u Novom Sadu.

Prema rečima njegovog oca Nenada Kiša, koji se trenutno nalazi u KC Vojvodine, potvrđeno je da je stanje maloletnog N.K. poboljšano.

- Videli smo ga, glava mu je zavijena, kada smo ga pitali da li nas prepoznaje, samo je klimnuo glavom. Daće Bog samo da bude u redu - teško je prozborio otac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D.Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA