"SRUŠIĆEMO OVAJ AVION": Misteriozni grafit na srušenoj letelici EgyptAir-a!

Radnici na aeordromu u Kairu navodno stoje iza ispisivanja sramnog grafita, a pored pomenute rečenice na srušenom avionu bilo je ispisano i "ubico" i "izdajice"

  • 1

Avion kompanije EgyptAir koji se 19. maja srušio u Sredozemno more kada je poginulo 66 putnika i članova posade, napadnut je jednom prilikom od grupe političkih vandala koji su na njemu na arapskom jeziku napisali "srušićemo ovaj avion jednom prilikom". 

SLIKE KATASTROFE: Objavljene prve fotografije srušenog egipatskog aviona!

Radnici na aeordromu u Kairu navodno stoje iza ispisivanja sramnog grafita, a pored pomenute rečenice na srušenom avionu bilo je ispisano i "ubico" i "izdajice".

Sve poruke su navodno bile usmerene ka sadašnjem egipatskom predsedniku Abelu Fatahu El Sisiju.

Incident koji se pre dve godine dogodio na avionu nije povezan sa pretnjom džihadista za koju se spekuliše da je mogući uzrok pada, već sa tadašnjom nestabilnom političkom situacijom u Egiptu.

Prema neimenovanom zvaničniku aeorodroma u Kairu, ispisivanje grafita usledilo je nakon što je Abel Fatah El Sisi zbacio sa vlasti tadašnjeg predsednika Muhameda Morsija.

Podsetimo, podaci iz automatskog sistema koji razmenjuje sa službama na zemlji podatke iz aviona pokazuju da se pre samog pada aviona “Idžipt era” uključio detektor za dim.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. maj 2016 | 12:44

    Rusite americke a ne ove druge,amerika podrzava,stvara i stiti teroriste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA