Ostavili su bebu sa bebisiterom, a kad su se vratili, zatekli su je MODRU I PREPLAŠENU (FOTO)

- Prvo što sam videla je njegovo crno oko. Pomislila sam, šta li se dogodilo, moj Bože?! A onda se on okrenuo i cela strana njegovog lica je bila modra - rekla je majka

  • 23
Foto: Facebook/Joshua Marbury Foto: Facebook/Joshua Marbury

Par iz Šervuda u Oregonu je ostavio svoju bebu sa osobom koju su smatrali pouzdanom, a zatekli su je u modricama i s povredama. Fotografije su objavili na Fejsbuku, a podelili su i svoje frustracije u vezi s postupanjem pravnog sistema u ovom slučaju zlostavljanja deteta.

DADILJE LEZBIJKE IZ HORORA: Ostavile su golog dečaka (7) u sobi sa zmijama i pacovima, ubeđivale ga da je ubio bebu! (FOTO)

Ališa Kvini i Džošua Marburi su objavili fotografije na kojima su prikazane posledice zlostavljanja njihovog sina Džejkoba, a odgovor na na to je bio izliv besa i frustracija.

Fotografije su zabeležene dan nakon što su roditelji zatekli dete samo na podu svoje sobe kako plače, dok je bebisiter spavao na kauču.

- Prvo što sam videla je njegovo crno oko. Pomislila sam, šta li se dogodilo, moj Bože?! A onda se on okrenuo i cela strana njegovog lica je bila modra - rekla je majka.

Roditelji su vodili svog sina u bolnicu, a lekari i socijalni radnici su, takođe, uslikali njegove povrede i podneli izveštaj policiji.

Tužilac je rekao roditeljima da u ovom trenuttku ne postoji dovoljno dokaza da bi se podigla optužnica protiv osumnjičenog. Iako je prošlo dva meseca od incidenta, još uvek krivac nije uhapšen.

Tako su ovi ljudi odlučili da objave fotografije na Fejsbuku, gde su podeljene više od 330.000 puta.

(Telegraf.rs/ Izvor. wptv.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA