BATIN SIN MILJKO ŽIVOJINOVIĆ SLOMLJEN OD BOLA ZA OCEM: Ne daju mi da dođem u Srbiju!

- Očekujemo da javnost ispoštuje našu privatnost i bol, s kojom se suočavamo u ovom trenutku, a poštovaocima Batinog dela želimo da izrazimo zahvalnost za saučešće koje su nam izrazili ili žele da izraze - poručio je sin Bate Živojinovića

  • 43

Miljka Živojinovića je vest o smrti oca, legende srpskog glumišta Velimira Bate Živojinovića, dočekala u Parizu, a on zbog optužnice da je zloupotrebio položaj dok je bio stečajni upravnik "Rada" ne može da dođe u Srbiju.

KAD ĆE DOĆI MOJ MIĆA? Bata Živojinović u suzama doziva sina kog nije video 10 godina!

- Ne postoji nikakva mogućnost za moj dolazak u Srbiju. Sada je najvažnije da porodica bude jaka. Pre svega, moramo da se zahvalimo sjajnom timu lekara u bolnici "Sveti Sava" i na Dedinju, gde je Bata proveo poslednjih mesec dana. Oni su dali sve od sebe i pokazali veliku humanost i požrtvovanost u svom poslu - rekao je Živojinović za Kurir, pa dodao:

FENOMENALNA DUGA U KINI: Mnogi veruju da se priroda odužila voljenom Valteru (FOTO)

- Očekujemo da javnost ispoštuje našu privatnost i bol, s kojom se suočavamo u ovom trenutku, a poštovaocima Batinog dela želimo da izrazimo zahvalnost za saučešće koje su nam izrazili ili žele da izraze. Nije vreme da se priča bilo šta, jer ovo je trenutak kad porodica žali.

LEGENDE NA OKUPU: Bata Živojinović stigao u "Kafanu kod besmrtnih"! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ella.fr

    24. maj 2016 | 15:43

    A ti si verovatno na osnovu toga da te policija u tvojoj zemlji trazi dobio zastitu Francuske i na osnovu te zastite i zabranu da ulazis u Srbiju ?? A nije ni bitno sad , ti da nisi kriv ne bi se plasio policike i hapsenja.

  • Milan

    24. maj 2016 | 15:50

    Nisi nikakav sin,trebao si doci i videti poslednji put oca pa makar bio sto godina u zatvoru posle toga.Sram te bilo.

  • pera

    24. maj 2016 | 15:52

    Brane mu da dodje,ko mu brani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA