PIJAN DOŠAO U PARLAMENT: Smenjen ministar unutrašnjih poslova Tanzanije! (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Tanzanije, Čarls Kutuangu, pojavio se pijan u parlamentu, nakon čega je dobio otkaz

  • 1

Predsednik Tanzanije Džon Magufuli, razrešio je dužnosti ministra unutrašnjih poslova Čarlsa Kituangu, pošto je ovaj došao u parlament pijan.

Monstrum držao devojku GOLU u zabetoniranoj rupi OSAM MESECI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Prema saopštenju iz predsedništva, Kituanga je otpušten pošto je u petak došao pijan u parlament gde je u pod dejstvom alkohola odgovarao na pitanja u vezi sa Ministarstvom unutrašnjih poslova.

ISTORIJSKA ODLUKA NORVEŠKIH VLASTI: Parlament jednoglasno ukinuo službenu religiju

Iako je bio blizak predsedniku, analitičari kažu da nisu očekivali takav potez predsednika koji je na izborima u novembru obećao da će sprečiti korupciju i neefikasnost vlade, prenosi Rojters.

Kituanga je prvi ministar koji je razrešen dužnosti od formiranja nove vlade, dok je Magufuli već otpustio iz službe nekoliko zvaničnika zbog ucena i rasipništva.

Inače, Magufuli je po stupanju na vlast otkazao tradicionalne proslave dana nezavisnosti, koje uključuju vojnu paradu i koncerte, rekavši da bi bilo "sramno" potrošiti gomilu novca u vreme kada u zemlji traje epidemija kolere.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA