KAO DA JE PROKLET: Za nekoliko dana doživeo čak ČETIRI PORODIČNE TRAGEDIJE!

Dominigos je prvo 6. maja izgubio suprugu Liz koja je, nakon rođenja njihove ćerke, preminula usled velikog gubitka krvi. Samo pet dana nakon njene smrti, usledila je nova tragedija - njegova tek rođena ćerka preminula zbog posledica koje je na nju ostavio težak porođaj

  • 6

Dominigos Fraga iz Amerike je muškarac koji je za kratko vreme izgubio skoro sve što je imao! Ovog čoveka kao da je neko prokleo, a u prilog tome govori i to da je za kratak vrmenski period izgubio ženu, ćerku, sestru i baku.

UKLETA CRKVA U KOJU NIKO NE ULAZI: U njoj su nepomični duhovi koji uteruju strah u kosti (FOTO)

Prvo je 6. maja izgubio suprugu Liz koja je, nakon rođenja njihove ćerke, preminula usled velikog gubitka krvi. Samo pet dana nakon njene smrti, usledila je nova tragedija - njegova tek rođena ćerka preminula zbog posledica koje je na nju ostavio težak porođaj!

Sve do porođaja njegova supruga nije imala nikakvih komplikacija u trudnoći. Iste te nedelje, na dan kada je pripremao sahranu za ženu i ćerku, Domingos je saznao da mu je preminula i 42-godišnja sestra koja je bolovala od raka grlića materice.

Na sve to, ovaj Amerikanac je ubrzo primio vest kako je izgubio i 91-godišnju baku koja je umrla usled teškog moždanog udara. To se dogodilo dva dana pre sahrane njegove sestre.

Njegov prijatelj Tijago Pereira pokrenuo je kampanju prikupljanja novca za pomoć Domingosu.

- Domingo mora da se nosi sa enormnim emocionalnim teretom, a povrh svega tu su i razni troškovi koje odjednom treba da podmiri. On nikada ne bi tražio novac, ali znam da mu treba. Nisam mogao, a da nešto ne preduzmem - rekao je Tijago za jedne lokalne novine.

Dosad je prikupljeno više od 50.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA