ZMIJA IMA SVUDA: Deca su u opasnosti, reptili viđeni u blizni banjalučkog vrtića!

Ovih dana je prava najezda zmija na više lokacija u Banjaluci, ali i širom Balkana, a stručnjaci kažu da ih je napolje izmamilo lepo vreme

  • 4

Krenulo je lepo i sunčano vreme, a sa njim i zmije, koje su rešile da napuste svoja udobna skloništa u kojima su se krila tokom zime. U prilog tome govori i situacija koja se dogodila u banjalučkom naselju Borik kada je jedna prolaznica u blizini vrtića videla zmiju!

PODGORICA U PANICI: Zmija hara po dečjem igralištu, ne puštajte ih da se igraju OVDE!

Ona je bila uz samu ogradu predškolske ustanove, a taj prizor ju je mnogo uplašio te je odmah obavestila upravu Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Na teren bi svakog časa trebalo da izađu radnici preduzeća Eko-bel kako bi intervenisali i uklonili zmiju.

Ovih dana je prava najezda zmija na više lokacija u Banjaluci, ali i širom Balkana, a stručnjaci kažu da ih je napolje izmamilo lepo vreme.

Iz banjalučkog Doma zdravlja kažu da još nisu evidentirali ujed zmija.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    26. maj 2016 | 12:27

    Zamislite i zmije su zive, disu, jedu, i kakav bezobrazluk, krecu se naokolo! Kakav uzas, kakva jeza! Hajde da caskom sve to potamanimo, pa da ostanemo samo mi i nase masine. Pa sta ako su izasle zmije? One po pravilu beze od ljudi. Mozda uopste nije bila otrovna zmija kod vrtica, a i da jeste samo joj ne treba prilaziti i treba pozvati nadlezne da je sklone. A ako nije otrovna, taman da deca vide zmiju uzivo. I da, imam dete u vrticu i ne mislim da je smak sveta ako dete vidi zmiju, ili dodirne zmiju (naravno neotrovnu) ili gustera, puza, zabu, bubu. To mi je negde normalno, a ne samo da gleda automobile i asfalt i da zija u tablet po ceo dan.

  • Veka

    26. maj 2016 | 12:16

    Pa vi cekate da nekog ujede pa da onda intervenisete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA