SAMO U BOSNI: Nastavnik sa LAŽNOM DIPLOMOM osam godina predavao MUZIČKO!

- Tokom istrage policijski službenici su utvrdili, da je osumnjičeni tokom 2007. godine na neutvrđen način pribavio falsifikovanu diplomu Više pedagoške škole u Beogradu - navodi se u saopštenju CJB Prijedor

  • 25

CJB Prijedor podneo je izveštaj protiv nastavnika muzičkog I. B. (59) u jednoj osnovnoj školi u Novom Gradu, zbog sumnje da ima falsifikovanu diplomu.

FALSIFIKOVALI DIPLOME ZA 2.000 MARAKA: Ovako izgledaju te lažne isprave!

- Tokom istrage policijski službenici su utvrdili, da je osumnjičeni tokom 2007. godine na neutvrđen način pribavio falsifikovanu diplomu Više pedagoške škole u Beogradu - navodi se u saopštenju.

I.B. je 2007. godine je diplomu upisao u Administrativnoj službi opštine Novi Grad, da bi se  tokom 2008. godine na osnovu navedene diplome zaposlio kao nastavnik muzičke kulture u jednoj osnovnoj školi na području Novog Grada, gde je zaposlen do danas.

- Izvršenim proverama putem Interpola Beograd nije potvrđena verodostojnost predmetne diplome, te je utvrđeno da je navedena škola ukinuta 1987. godine, dok je u predmetnoj diplomi navedeno da je ista izdata tokom 1991. godine - navodi se u saopštenju CJB Prijedor.

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad su u toku realizacije akcije „Falsifikat“ od aprila meseca 2015. godine Okružnom tužilaštvu Banja Luka, podneli pet izveštaja o počinjenom krivičnom delu „Falsifikovanje isprave“ protiv sedam osoba.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

    26. maj 2016 | 15:00

    Nije to toliko strašno - možda je čovek muzikalan pa može da prođe kao da ima diplpmu. Strašnije je što postoje ljudi koji nemaju diplomu pa godinama glume predsednika države a uz to ne umeju čestito ni da govore!

  • ZoranYU

    26. maj 2016 | 14:50

    Čjj ovo, Samo u Bosni!? Šta je sa predsednikom Srbije?

  • victoria

    26. maj 2016 | 15:02

    Pretpostavljam da je bio bolji nastavnik nego oni sa diplomom. Da bi se bio dobar ucitelj ili nastavnik dovoljno je biti pismen i biti covek. Sve ostalo se nauci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA