TINEJDŽERKE SILOVALO PO 30 MUŠKARACA: Snimak grupnog silovanja u Brazilu procureo na internet!

Policija je odmah izdala nalog za njihovo hapšenje, a nekoliko dana nakon silovanja devojka je saznala da su silovatelji postavili snimak na internet

  • 5

Više od 30 muškaraca osumnjičeno je da su silovali tinejdžerke u Rio de Žaneiru i objavili taj video na društvenim mrežama. Policija je momentalno izdala nalog za njihovo hapšenje.

HOROR: Igrali "kamen, papir, makaze" kako bi odredili ko će PRVI da SILUJE DEVOJČICU (VIDEO)

Jedna devojka je prijavila policiji da je u subotu otišla kod svog dečka u jednu favelu u Riju i da je izgubila svest. Kada se probudila, bila je gola, povređena i okružena muškarcima.

Policija je odmah izdala nalog za njihovo hapšenje, a nekoliko dana nakon silovanja devojka je saznala da su silovatelji postavili snimak na internet.

Snimak je podeljen mnogo puta i ispod njega su postavljeni mizogenistički komentari, ali su ubrzo nalozi na kojima se nalazio suspendovani.

Foto: Profimedia, Polaris Foto: Profimedia, Polaris

Napad je šokirao Brazil i aktivisti su pokrenuli kampanju protiv, kako kažu "kulture silovanja" u Brazilu i pozvali na proteste.

Prema statistici na svakih 11 minuta se desi napad na neku ženu u Brazilu. Muškarci i žene masovno preko društvenih mreža govore o tome da su žrtve silovanja nezaštićene u Brazilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mauricija

    27. maj 2016 | 16:11

    Uzas,sramota me je sto sam rodjena kao ljudsko bice jer se i te zvori nazivaju ljudskim bicima.... da Bog da proziveli najgore muke!

  • Marica Lukic

    27. maj 2016 | 19:47

    Da sam ja roditelj kazna bi bila lično od mene , jer ovde tu kaznu ne bi sprovela u delo ni jedna policija ovog sveta . Samlela bih ga na kraju u mleveno meso .

  • Sinisa

    27. maj 2016 | 15:21

    Uzasn kriminal vlada u Brazilu i mislim da oni to ne mogu sami da rese.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA