≫ 

BRAČNI PAR SE RAZVODI ZBOG UBIJENE PEVAČICE: Ostavila muža jer je KOBNE NOĆI bio u Crvenki?

- Objasnio sam im da sam vozio koleginicu kući posle noćne smene. Policajci su bili jako korektni. Međutim, kod Rade nisam uspeo da se operem. Haos je usledio kada sam to isto morao da objasnim i ženi koja me je čekala kod kuće - ispričao je Milan i naveo da je pakao tek usledio

  • 11
Jelena Marjanović Printskrin: Grand Production

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) potreslo je celu Srbiju, a istraga se još uvek vodi. Policija već danima radi na osvetljavanju ovog slučaja, te tako ispituje redom sve ljude koji su se tih dana našli u blizini nasipa u Crvenki gde je Jelena pronađena mrtva. Međutim, niko nije očekivao da će ta istraga poljuljati brak dvoje Beograđana!

OKRUTNA IGRA SUDBINE PRETHODILA JE SMRTI MOJE JELENE: Majka ubijene pevačice progovorila o poslednjim minutima života ćerke

Tako je policija saznala da se Milan L. noću vozio po Crvenki, te ga je ispitala, što je teško palo njegovoj supruzi Radi.

- Policija mi je zakucala na vrata. Supruga me preplašeno zvala na posao da mi kaže da su me tražili. Iskreno, i ja sam se uplašio. Otkud ja u toj priči. Kada sam otišao u policiju i kada su me pitali šta sam tražio u Crvenki nekoliko dana posle ubistva, laknulo mi je. Objasnio sam im da sam vozio koleginicu kući posle noćne smene. Policajci su bili jako korektni. Međutim, kod Rade nisam uspeo da se operem. Haos je usledio kada sam to isto morao da objasnim i ženi koja me je čekala kod kuće - ispričao je za "Alo" Milan i naveo da je pakao tek usledio.

JELENA JE UBIJENA KAMENOM OD 20 CENTIMETARA?! Procureli novi detalji iz istrage ubistva pevačice

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njegovoj ženi nije bilo jasno šta je on imao da vozi koleginicu kući i sumnjala je da nisu u ljubavnoj vezi.

- Čini mi se milije bi joj bilo da sam ja ubica, nego što sam drugu noću vozikao. Verujte, u policiji se nisam tresao, ali pred ženom kod kuće hoću da iskočim iz svoje kože - izjadao se Milan.

On objašnjava da su bezbednosne kamere sa kuća i prodavnica snimile njegov auto jedne večeri i da su inspektori tako došli do njega.

- Videli su na koga je registrovan automobil i došli su mi u kuću. Svaka čast za to, proveravaju svaki detalj, svaku sitnicu. Ali, kud baš mene nađoše, pa sad žena hoće da me ostavi - kaže Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA