TRAGEDIJA ZADESILA CELU EVROPU: Jedan poginuo, desetine povređene od udara groma!

Incident u Nemačkoj dogodio se samo par sati nakon što je grom udario u park Monso u Osmom arondismanu na severozapadu Pariza

  • 8

Jedna osoba je danas poginula a na desetine su povređene u udarima groma u razlitičitim delovima Evrope, od Pariza pa do Nemačke i Poljske.

Grom udario u sudiju: Povređeno 35, troje teško!

Na jugu Poljske poginuo je muškarac kojeg je udario grom dok se spuštao sa planine Babia Gora, preneli su lokalni mediji.

Od udara groma povređene su još tri osobe u istoj oblasti Poljske, dok se jedan čovek utopio u poplavi, preneli su TVN24 i agencija PAP.

Jedanaest osoba, među kojima 10 dece, povređeno je danas po podne kada je grom udario u park Monso u Osmom arondismanu na severozapadu Pariza, rekao je lokalni zvaničnik, dodavši da je šestoro dece zadobilo teške povrede, javljaju francuski mediji.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Trenutno ih je 11 povređeno, od kojih 10 dece i jedna odrasla osoba koja je bila u njihovoj pratnji - rekao je francuskoj televiziji iTELE Vensan Baladi iz lokalne službe za bezbednost Osmog arondismana, prenosi AFP.

GROM UDARIO U PARK PUN LJUDI: Povređeno 10 dece, nastao kompletan haos

On je dodao da je grom udario iznenada i da deca imaju opekotine.

U fudbalski teren u zapadnoj Nemačkoj danas je, takođe, udario grom, na kraju dečje utakmice, pri čemu je povređeno 35 osoba, od kojih tri teško, javlja AFP.

Foto: Flickr/yayaempress Foto: Flickr/yayaempress

Do incidenta je došlo na terenu u gradu Hopšteten, saopštila je policija.

Grom je udario direktno u sudiju dečje utakmice i on je hitno prebačen u bolnicu.

Incident u Nemačkoj dogodio se samo par sati nakon što je grom udario u park Monso u Osmom arondismanu na severozapadu Pariza.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    28. maj 2016 | 23:49

    Uzas vise gine od grmljavine nego u ratu

  • Bubiii

    29. maj 2016 | 12:21

    Dobar je Bog jos kakvi smo mi,cast izuzetcima

  • Borivoje

    29. maj 2016 | 01:35

    Tragedija? Ovo je samo simptom unistenja planete sa raznoraznim gasovima tokisinima smogovima da ne pricam nuklearnim zagadjivanjem, unisten je oznonski omotac pa se i vreme promenilo cas zima cas leto. Ovo je samo jedan od pokazatelja kako covek ispasta zahvaljujuci svojoj neodgovornoscu, i nazalost bice jos gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA