≫ 

UŽAS KOD KRAGUJEVCA: Dve osobe poginule, četiri povređene u stravičnom sudaru dva vozila

Svedovci kažu da su vozila pretvorena u zgužvani lim, a tela poginule i povređenih jedva su oslobođena iz vozila

  • 23

Dve osobe su poginule, a četiri povređene u direktnom sudaru dva vozila, u selu Čumić kod Kragujevca, na magistralnom putu Kragujevac - Topola, sinoć nešto pre 19 sati. 

UŽAS U NOVOM PAZARU: Drvoseče pronašle telo u raspadnutom stanju

Na licu mesta poginula je Milica M. (19) iz Kragujevca, koja je bila na suvozačkom mestu u "pežou" koji se kretao iz Topole ka Kragujevcu. Auto je vozio Marko K. (19), iz sela kraj Batočine.

Prema nezvaničnim informacijama, sudar se dogodio nakon što je "pežo" iz nepoznatih razloga naglo skrenuo levo, posle čega se sudario sa pasatom koji je dolazio iz drugog pravca.

Druga stradala žena bila je na mestu suvozača u “pasatu” koji se kretao iz pravca Kragujevca, ka Mladenovcu. Ona je od posledica udesa preminula u Urgentnom centru u Kragujevcu.

Hitna pomoć sinoć je pozvana u 19. 30 minuta, a na licu mesta lekare je zatekla strašna scena. Svedovci kažu da su vozila pretvorena u zgužvani lim, a tela poginule i povređenih jedva su oslobođena iz vozila. Saobraćaj je bio u prekidu do ponoći.

- Taj deo puta ka Svetinji, iz smera Kragujevac - Topola je u haotičnom stanju. Prolazim tuda bar pet ili šest puta mesečno. Postoji izuzetno mnogo udubljenja i ispučenja kao i udarnih rupa. Ako se na to doda i malo veća brzina, veoma lako se izgubi kontrola nad vozilom. Posledice mogu biti nesagledive, ali odgovorni i dalje ništa ne preduzimaju, rekao je jedan od svedoka nesreće.

Mada se jutros u Kragujevcu čulo da je vozač “pežoa” pio pre kretanja na put, njegova rođaka kaže da juče kap alkohola nije popio, jer nikada ne pije, te da je zadobio nekoliko preloma.

Dve osobe koje su u kragujevački Urgentni centar sinoć primljene sa ozbiljnim povredama odmah su operisane, a još dve posle urađenih kontrolnih pregleda su zadržane u bolnici. Njihovo zdravstveno stanje se prati.

Saobraćaj na putu Kragujevac- Topola bio je u prekidu oko sat vremena. Selo Čumić je na magistralnom putu Kragujevac- Topola- Mladenovac.

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    30. maj 2016 | 00:08

    Nije tacno da se dogodila nesreca oko 17h, licno sam prolazio,nesreca se dogodila oko 22h. Steta je sto na toj relaciji Kragujevac Topola nikad kontrolisanja saobracaja, ogranicenje 50-60km/h a vozi se preko 100. Pamet u glavu,nogu sa gasa. Biraj zivot!

  • dokle da ginu deca?

    30. maj 2016 | 00:40

    Novi zakon: do 25. godine zivota auto do 90 konja i zabrana voznje od 22 do 5 h

  • brana

    30. maj 2016 | 00:19

    Telefoni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA