PRILIKA: Uzmite 50€ i trgujte akcijama Facebooka i Microsofta

Od početka godine do danas, akcije Facebooka porasle su neverovatnih 30%, dok su akcije Microsofta samo u poslednjih mesec  dana porasle oko 3%

  • 0

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svetskoj berzi i zaradite na ceni akcija Facebooka i Microsofta.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Microsoft i Facebook su objavili da će zajedničkim snagama  kao partneri postaviti podvodni internet kabl  ispod Atlantskog okeana od Severne Virdžinije do Bilbaoa u Španiji a potom i do mrežnih čvorišta u Evropi i Africi.

6,600 km dugačak MAREA kabl imaće najveći kapacitet od svih kablova koji su do sada bili postavljani ispod Atlantika - osam parova vlakana i inicijalno projektovan  kapacitet od 160 Tbps.

Osnovni cilj je lakše prenošenje informacije širom sveta. Novi MAREA kabl će pomoći da se zadovolje potrebe korisnika kada je u pitanju veća brzina protoka informacija , pouzdane veze za cloud i online usluge.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Prema rečima obe kompanije ovo partnerstvo bi trebalo da ubrza razvoj sledeće generacije internet infrastrukture.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Danas obe kompanije održavaju velike cloud-computing operacije. Facebook ima preko 1.65 milijardi korisnika, dok Micrisoft upravlja snažnim paketima online usluga kao što su Azure, Bing, Xbox Live, i Office 365.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za vas. Gubici mogu da premaše vaše depozite i od vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA