≫ 

STRAŠNA FOTOGRAFIJA IZ SRBIJE: Ponoć, rampa podignuta, a voz tutnji! (FOTO)

Čitalac portala Telegraf.rs poslao je sliku podignute rampe dok prolazi voz

  • 18

Kažu da se neverovatne stvari dešavaju noću. Nažalost, dešavaju se i strašne stvari. Ovoga puta nesreća je izbegnuta pukom srećom i to u Bačkoj Palanci na pruzi kojom je voz prolazio dok je rampa bila podignuta.

Naime, u naseljenim mestima kroz koje prolazi pruga rampa se uvek spušta dok prolazi voz i time se saobraćaj zaustavlja. Rampa se spušta kada voz prolazi i time se saobraćaj putničkim automobilima onemogućava dok voz ne prođe – tako bi barem trebalo da bude.

Foto: Facebook/Milan Gajinov Foto: Facebook/Milan Gajinov

Čitalac portala Telegraf.rs poslao je sliku podignute rampe dok voz prolazi slikanu 28. maja 2016. godine 35 minuta posle ponoći u selu Gajdobra kod Bačke Palanke. Time je mogla biti ugrožena ne samo bezbednost ljudi u kolima već i onih u samom vozu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fallen Angel

    30. maj 2016 | 13:24

    Gde vi zivite? Pa to je u 70% slucajeva u celoj srb ..

  • .....

    30. maj 2016 | 13:27

    Srbija BRE!!!

  • Pera ChuChu

    30. maj 2016 | 13:36

    Vas citalac koji je poslao video je zaboravio da kaze jednu sitnicu a to je da je voz sigurno stao ispred rampe koja nije spustena , dao sirenom signalni znak opasnost i nastavio voznju.......... A takav postupak je u potpunosti po zakonu o zeljeznickom saobracaju..... Najlakse se istrgnuti nsto iz kontexta i dati polovicnu istinu...... Optuziti nekog da nije uradio svoj posao kako treba a ne voditi racuna o redosledu dogadjanja....... Najprije sam vozac koji je sve to snimio i poslao vam snimak, trebalo bi da obnovi svoje znanje o pravilima saobracaja drumskih vozila koja nailaze na pruzne prelaze........kao i vecina vozaca drumskig vozila sto bi trebali malo vise da se upoznaju sa propisima i da ih se pridrzavaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA