≫ 

REŠENA DRAMA NA AERODROMU U KELNU: Uhvaćen osumnjičeni zbog kojeg je blokiran avio-saobraćaj

- Muška osoba je identifikovana i policija ju je uhvatila - potvrdila je portparolka nemačke policije listu "Kelner štat ancajger"

  • 3

Nemačka policija je, nakon što je obustavila sve letove na aerodromu Keln-Bon, uhvatila muškarca osumnjičenog da je zaobišao bezbednosne kontrole zbog čega je avio-saobraćaj bio obustavljen nekoliko sati.

HAOS: Kod aerodroma u Hanoveru pronađena BOMBA OD 250 KILOGRAMA!

- Muška osoba je identifikovana i policija ju je uhvatila - potvrdila je portparolka nemačke policije listu "Kelner štat ancajger".

Prethodno je Ministarstvo unutrašnjih poslova formiralo krizni štab. Angažovani su psi tragači, Terminal 1 je bio blokiran i evakuisan u 11.15 sati.

Svi putnici koji su se našli na tom terminalu bili su provereni.

Iz bezbednosnih razloga, svi avioni sa piste morali su da se vrate na parking, a putnici su obavešteni da moraju da ostanu u avionima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Torrente

    30. maj 2016 | 13:11

    Jedan terorista blokira celu zemlju :) pa sta bi veliki faktor stabilnosti nato radio da krene milion u isto vreme sto ce se verovatno i desiti samo da podignu ruke i da se predaju

  • Lale 11

    30. maj 2016 | 16:07

    Ovi naši bi ga skenjali na keca. Ne bi zaustavili ni prodaju peciva a kamoli da zaustave avio saobracaj.

  • Roca

    30. maj 2016 | 17:33

    Tako, samo primajte migrante... Lepo proporcijalno ih razdelite po zemljama unije... A ja ko osudjivano lice ne mogu ni turisticki da odem na 5 dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA