POLICIJA HAPSILA POLICAJCE! Petorica osumnjičeni za mito, a trojica za zloupotrebu službenog položaja

Sumnja se da su Č. P, R. D, M. S, K. D. i T. S. početkom ove godine prilikom kontrole saobraćaja, od osoba koje su počinile saobraćajne prekršaje zahtevali i primali novac, kako ne bi evidentirali uočene prekršaje

  • 11

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici, uhapsili su osam policajaca iz Malog Iđoša, od kojih su petorica osumnjičeni za primanje mita, a trojica za zloupotrebu službenog položaja.

Uhapšeni su Č. P, R. D, M. S, K. D, T. M, H. J, S. I. i Đ. O. i njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

(VIDEO) Ovako je PALA INSPEKTORKA osumnjičena da je uzela MITO OD 300 EVRA!

Sumnja se da su Č. P, R. D, M. S, K. D. i T. S. početkom ove godine, uglavnom na putu Mali Iđoš - Bačka Topola i u mestima Mali Iđoš, Feketić i Lovćenac, prilikom kontrole saobraćaja, od osoba koje su počinile saobraćajne prekršaje zahtevali i primali novac, kako ne bi evidentirali uočene prekršaje.

NAGRAĐEN POLICAJAC IZ VRANJA: Odbio da primi mito od 300 evra!

Na ovaj način, oštećen je budžet Srbije za oko 1.200.000 dinara.

H. J. se tereti da, kao neposredni starešina, nije preduzeo mere i radnje iz svoje nadležnosti prema dvojici policajaca osumnjičenih za primanje mita, kao i da je uticao na oštećenog da odustane od prijave, čime je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Detalji hapšenja srpskog sudije! Tražio 2.000 evra, podmetnuli mu obeležene novčanice!

Takođe, sumnja se da S. I. i Đ. O. nisu preduzeli zakonom predviđene mere i radnje u vezi sa saobraćajnom nezgodom koja se dogodila krajem 2015. godine. Iako su izašli na lice mesta, oni nisu izvršili uviđaj, niti su obavestili nadležno tužilaštvo, a događaj nisu evidentirali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizo

    31. maj 2016 | 16:59

    A sta je sa ovima po Beogradu?! Sta je sa komunalcima koji dodju i pokupe pare od neregularnih taksista na starom sajmistu kod pauka i beton hale i odu ostavljajuci ih da rade opusteno?!

  • Dabo

    31. maj 2016 | 17:33

    Nacelnike sadasnje i bivse kontrolisite i poreklo njihove ogromne imovine,a ne ove obicne ljude-policajce koji krpe kraj sa krajem , i uvek su izlozeni opasnostima za celih 300€ mesecne plate.Inace jadan li je budzet koji se puni ovom vrstom prihoda od ovog ne normalno siromasnog naroda.Dok politika vodi nas tu srece vise nema...

  • Pavle

    31. maj 2016 | 16:57

    Neka malo dodju i do B.Topole pogotovo mesto Novo Orahovo gde policajci za jednu smenu obojica odnesu po jednu platu...mome tastu su uzeli neki dan 5000,pre toga po 2000, a meni su pokusali isto tako pa kada sam rekao da nemam(uz obavezno njihovo pitanje"gde radite?!" valjda po tome odlucuju o cifri koju ce uzeti i traziti)i da pisu kaznu osustali su jer sam ih zadrzavao,a sve zbog prve pomoci koja je istekla 3 dana,ej,3 dana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA