DA LI JE RADA M. IZ BEČA BILA POLICIJSKI MAMAC ZA ZORANA? Oglasila se žena s kojom se dopisivao udovac JELENE MARJANOVIĆ!

Dogovor između Rade M. i policije podrazumevao je da ova medicinska sestra doputuje u Beograd i posluži kao seksualni mamac na koji je udovac ubijene pevačice trebalo da upeca

  • 34
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Iza Rade M. iz Beča, rodom iz Koceljeve, koja se danima navodno dopisuje sa Zoranom - suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović, krije se taktika beogradske policije. Ova Bečlijka je, prema pisanju beogradskih medija, poslužila kao mamac u razotkrivanju počinioca ovog svirepog zločina.

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN ZORANA MARJANOVIĆA: Već 23 dana se dopisuje sa Radom iz Beča i ugovara SEKS?!

Naime, dogovor između Rade M. i policije podrazumevao je da ova medicinska sestra doputuje u Beograd i posluži kao seksualni mamac na koji je udovac ubijene pevačice trebalo da upeca.

Raspuštenica iz Koceljeve pristala je na ulogu zavodnice koja je trebalo da pristane na seksualni odnos sa Zoranom Marjanovićem. Policija je očekivala da bi tokom tih intimnih trenutaka Zoran mogao da otkrije neki novi detalj vezan za ubistvo njegove supruge. Poruke koje su navodno razmenili ubrzo su puštene u javnost, ali Rada M. nije zadovoljna epilogom ove priče.

- Dovukli su me u Beograd, a nijedan dogovor nisu ispoštovali. Ni putne troškove mi nisu platili kako su obećali. Šta oni hoće, da im ja rešim ubistvo? Sve ovo je sramota za Srbiju i sve ću izneti u javnost - rekla je besno Rada u telefonskom razgovoru.

Printksin: Facebook/Podrska Zoranu Marjanovicu Printksin: Facebook/Podrska Zoranu Marjanovicu

Ona je otkrila da je iza sms poruka lascivnog sadržaja zapravo stoje inspektori beogradske policije, koji su smislili Viber seks-strategiju.

- Ti kojima sam dala svoju šifru za Fejsbuk, da bi se sa mog profila dopisivali sa Zoranom, nisu mi se ni javili na sastanku u policiji na kom sam bila. Ništa nisu radii kako smo se dogovorili. Nemam nameru da se s njima više sastajem, vraćam se u Beč o sopstvenom trošku - saopštila je ona.

Mediji su takođe uvideli veliku fizičku sličnost između nje i Jelene Marjanović, što je bio i razlog da je policija angažuje u istrazi.

Zoran je potvrdio da se dopisivao sa devojkom koja se predstavila kao Rada, ali samo zbog toga što je bila član Fejsbuk grupe "Podrška Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici".

- Prepiske na Viberu su međutim namontirane i nemaju veze sa mnom. Nisam ja budala, od samog starta mi je nešto bilo sumnjivo da se tu nešto dešava. Želeo sam da uđem u trag, jer sam mislio da ima neke veze sa Jeleninim ubicom - rekao je on i dodao da je čak i pozvao dotični broj, na koji mu se javio muškarac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikser

    1. jun 2016 | 09:59

    Ma kako da ne, nasli tamo neku iz beca i kao oni joj ponudili saradnju. Pre ce biti da se ona dopisivala sa njim, pa dosla ovde i ponudila im sve to, tu za policiju nije bilo nista zanimljivo pa je otisla u novine. A ovaj sto laze da se preko telefona nije dopisivao-odakle joj slike onda?

  • Jana

    1. jun 2016 | 09:26

    Ovde se ne zna koje gluplji, to se tako ne radi. Ovo ne moze biti istina, policija da angazuje neku NN osobu za tako opipljivu stvar, to nema ni u crtanom. Ako su stvarno spali na ovako nesto neka ostave znacke i caos.

  • Lela

    1. jun 2016 | 09:39

    Ovo bre ni u filmu nema!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA