Skočio je sa zgrade, a ispod je prolazio čovek sa trudnom ženom i detetom. Dogodila se još veća tragedija!

Muškarac je u trenutku nesreće pešačio kući sa suprugom, koja je u osmom mesecu trudnoće, i njihovim petogodišnjim sinom

  • 2

Južnokorejski student, koji je izvršio samoubistvo skočivši sa 20. sprata jedne zgrade, pao je na muškarca koji je išao kući zajedno sa svojom trudnom suprugom i sinom i ubio ga, javili su danas lokalni mediji.

MIGRANT PRETI DA ĆE DA SKOČI SA ZGRADE: Drama uživo usred Berlina! (VIDEO)

Nesreća se dogodila juče u gradu Gvangju na jugu Južne Koreje, kad je 25-godišnji student pao sa velike visine na 38-godišnjeg službenika lokalnih državnih organa, preneo je AFP.

Muškarac je u trenutku nesreće pešačio kući sa suprugom, koja je u osmom mesecu trudnoće, i njihovim petogodišnjim sinom.

Obojica muškaraca su odmah prebačena u bolnicu, ali nijedan nije preživeo, navodi južnokorejska agencija Jonhap.

Policija je objavila da namerava da podigne optužnicu protiv mrtvog studenta za ubistvo iz nehata, kako bi porodica poginulog muškarca lakše došla do novca od osiguranja.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    1. jun 2016 | 20:38

    Neverovatno je kako se zivot moze u sekundi promeniti...Evo ovaj covek je imao zenu, dete, cekao drugo dete, verovatno imao lep zivot a sad je mrtav zbog budale...

  • Goga

    2. jun 2016 | 14:02

    Majko moja kakvih sudbina ima!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA