≫ 

MAJKA DRŽALA ĆERKI NOGE, dok ju je rođak SILOVAO!

- Devojka je jecala, bolelo joj je to što su joj uništili život i oduzeli nevinost na ovakav način. Ovo su ozbiljni problemi u odnosu majka-ćerka - rekao je tužilac na sudu u Viktoriji

  • 4

Jezivo silovanje dogodilo se u Melburnu kada je pre pet godina devojčicu (12) silovao rođak (42). Da stvar bude gora, u tome mu je pomogla devojčicina majka (55) koja je svojoj ćerki držala noge dok ju je rođak zlostavljao!

Devojčica je uporno molila da brat prestane, međutim, on je nije poslušao, a ubrzo je dobio i "podršku" od njene majke koja mu je pomogla u ovom gnusnom zločinu.

- Ovo je ogroman greh. Uništili su joj nevinost - rekao je tužilac Majkl Henesi na sudu.

Inače, majka i rođak su bili u seksualnoj vezi, a tinejdžerku su počeli da zlostavljaju pre pet godina. Oni su čak i živeli zajedno, nakon što se žena razvela.

- Devojka je jecala, bolelo joj je to što su joj uništili život i oduzeli nevinost na ovakav način. Ovo su ozbiljni problemi u odnosu majka-ćerka - dodao je tužilac.

Brat i majka su zbog silovanja morali da se pojave na Okružnom sudu u Viktoriji, u Melburnu, gde su oboje proglašeni krivim.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koala

    2. jun 2016 | 14:30

    Koliko bolesnih umova na ovom svetu,rode decu i posle to rade.Kako bog podari onome kome ne treba decu?

  • Rakisa

    2. jun 2016 | 15:10

    Bolesnici

  • Pas laje vetar nosi

    3. jun 2016 | 07:52

    Чудна прича о губљењу невиности.Зар је то толико важно?Па ту је битно да ту гнусну ствар учинио зрео, одрастао човек, још уз помоћ мајке тог детета.Не чудим се што су људе спаљивали на ломачи.Ови то заслужују.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA