MUŽ UBIJENE PEVAČICE O DOPISIVANJU SA RADOM M: Deo prepiske postoji, a deo je izmonitiran!

- Odgovaram svima, ulazim u prepisku jer može na taj način da se dođe do nekih detalja u vezi sa Jecom - kaže za Telegraf Zoran Marjanović

  • 24

Zoran Marjanović, muž monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže za Telegraf da je deo prepiske sa Radom M. iz Beča, o čemu danima bruje beogradski mediji, postoji a da je drugi deo izmontiran. On objašnjava za naš portal da se dopisuje sa svima putem društvenih mreža u nadi da se možda iza nekog profila krije psihopata koji je ubio njegovu suprugu.

OVO JE RADA M. iz Beča koja tvrdi da ju je policija unajmila da ZAVEDE ZORANA MARJANOVIĆA!

Ističe i da sve zahteve koji mu stižu na Fejsbuk prihvata ne bi li kroz prepisku sa nekim ljudima otkrio nešto u vezi sa ubistvom Jelene. ubistvo.

Odgovaram svima, ulazim u prepisku jer može na taj način da se dođe do nekih detalja u vezi sa Jecom - kaže Zoran.

Na pitanje da li se zaista dopisivao sa izvesnom Radom M. iz Beča, Zoran kaže da neke prepiske postoje.

Foto: Telegraf, Facebook, Kurir Foto: Telegraf, Facebook, Kurir

"OSEĆAŠ LI SILU TVORCA?" Ovo su nove SMS PORUKE Zorana Marjanovića Radi M. iz Beča!

Može da postoji deo prepiske sa njom, a deo moze da bude izmontiran. Tehnologija je danas napredovala i to je sve lako uraditi - rekao je Marjanović.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Pišu mu i muškarci i žene, javljaju se uglavnom normalni ljudi, a bude i nekih koji imaju bizarne ideje. Kako kaže, do sad mu, ipak, niko nije pomogao da dođe do nekog konkretnog detalja u vezi sa ubistvom.

"U MOJIM RUKAMA JE KLJUČ SPASENJA ZA SVE": Novi detalji SMS PREPISKE između Zorana Marjanovića i Rade iz Beča!

- Pričam sa svima jer smatram da može iza nekog profila da se krije neki psihopata, kojeg će neki detalj otkriti - kaže Zoran Marjanović koji će danas, kada je tačno dva meseca otkako je na nasipu u borčanskom naselju Crvenka pronađeno unakaženo telo Jelene Marjanović, sa porodicom posetiti njen grob.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barakuda

    2. jun 2016 | 14:36

    Zorane, oko tebe su samo lovci i zamke. Svaka tvoja rec,korak,slovo su samo povod da se raspeva i razigra ono "narodsko"! I ti umesto da lecis svoje rane samo ih raskopavas i dajes na uvid! Ucuti!

  • Veverica

    2. jun 2016 | 19:12

    Policija pokušava na sve načine da ispravi propuste traljave istrage. Ubistvo u po bela dana, na brisanom prostoru gde stalno neko prolazi... Verovatno su očekivali da će biti tragova, svedoka, snimaka... Otaljali su istragu, čekajući da se pojavi svedok, da nadju ličnu kartu ubice, d a im se preda pod pririskom medija, javnosti. Paralelno sa tim nudi se novcana nagrada za trag, informaciju. Svi uslovi za ludilo su se stekli. Gomila bolesnika koji koriste situaciju za samopromociju, polixija koja ne ume da sprovede onlajn nameštaljku kako valja. Jelena polako pada u zaborav a bolesnu popularnost preuzima ozalosceni udovac. On je toliko preuzeo ulogu žrtve, da će na kraju ispasti da su njega ubili i bacili kao smeće u kanal. Ali su ga više sile vratile da nas izvede na put spasenja. Čovek je narcis, možda sizofrenik, ali je sigurno patološki lažov, vrlo vešt u izvrtanju istine. Ne znam da li ima veze sa ubistvom, ali sa mozgom nema.

  • cica maca

    2. jun 2016 | 15:00

    Čoveče, ne blamiraj se više, jos dublje toneš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA