SISE JOJ DOŠLE GLAVE: Dobila otkaz zbog velikih grudi! (FOTO / VIDEO)

Loren Odes je šefica sugerisala da zalepi traku preko grudi da bi delovale manje. Prethodno je zamolila Loren da dolazi u trenerci i širokoj majici na posao. Ali ni to nije bilo dovoljno

  • 1

Otkaz je danas lako dobiti i to nije vest, osim ako vas ne otpuste zato što ste previše privlačni. Loren Odes otpuštena je iz jedne njujorške firme. Kompanija ju je prethodno upozorila da je neprihvatljivo da bude toliko privlačna i da ima prevelike grudi.

 

Navodno joj je šefica sugerisala da zalepi traku preko grudi da bi delovale manje. Prethodno je zamolila Loren da dolazi u trenerci i širokoj majici na posao. Međutim, izgleda da ni to nije bilo dovoljno.

 

 

Sve je kulminiralo kada joj je šefica dala bademantil sa vešalice u firmi da obuče, nakon čega su joj se kolege smejale. Odesova je plačući otišla kući, a tada je i dobila otkaz. Odesova je podnela tužbu i rekla da radi u firmi, a ne u sinagogi.

 

 

(I.D./izvor: New York Post)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. maj 2012 | 14:17

    Dodji u Srbiju ima da ti se obraduju na poslu ko prvorodjence u bilo koju firmu da dodjes :)))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA