≫ 

ZA ZLOČIN POSLE EMISIJE "DNK" 30 GODINA ROBIJE: Od siline udaraca, žena se ugušila u sopstvenoj krvi

Ubistvo se dogodilo 2. aprila prošle godine u kući u kojoj su stanovali. Žaklina se od silnih udaraca i šutiranja, ugušila u sopstvenoj krvi

  • 6

Stevan Kojić (30) iz Jagodine osuđen je na 30 godina zatvora za svirepo ubistvo supruge Žakline (26), potvrđeno je Tanjugu u sudu.

 

STRAŠAN ZLOČIN U PRIJEPOLJU: Ubio ženu hicem iz lovačke puške, pa ubio sebe, DETE OD DVE GODINE OSTALO SIROČE!

 

Ubistvo se dogodilo 2. aprila prošle godine u kući u kojoj su stanovali. Žaklina se od silnih udaraca i šutiranja, ugušila u sopstvenoj krvi.

 

DRAMA U RIBARU: Pokosio ljude na ulici, pa pobegao

 

Sudija Lepomir Milosavljević je, prilikom izricanja kazne, ocenio da bi svaka manja kazna loše uticala na eventualne buduće izvršioce ovakvih dela.

 

Ubistvo se dogodilo 2. aprila prošle godine u kući u kojoj su stanovali. Žaklina se od silnih udaraca i šutiranja, ugušila u sopstvenoj krvi. Sudija Lepomir Milosavljević je, prilikom izricanja kazne, ocenio da bi svaka manja kazna loše uticala na eventualne buduće izvršioce ovakvih dela.

 

- Ubio sam je u besu i iz ljubomore. Borio sam se za svoju porodicu, ali nisam mogao da podnesem da bude s drugim - rekao je ranije kroz suze Stevan Kojić (29) iz Jagodine.

 

Nekoliko dana pre zločina Stevan, Žaklina i njen bivši momak Ivan gostovali su u emisiji „DNK“ na TV Pink, u kojoj je Stevan izneo sumnju da je on otac dece koju ima sa Žaklinom. Iako je u emisiji dokazano da su ćerka i sin njegovi, on je i dalje tvrdio da ga Žaklina vara i da ne može više da joj veruje.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andja

    4. jun 2016 | 14:37

    "Spasavao porodicu"... tako je izjavio... Ne treba da vidi svetlost dana ...

  • Zoja

    4. jun 2016 | 18:25

    Spašavao porodicu...?Žena mrtva...on 30g u zatvoru...djeca siročići...pošalji ludog u vojsku i rezultat je...

  • Nenad

    5. jun 2016 | 23:17

    Malj u glavu na sred trga za primer drugima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA