≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

DEDA MI JE UBIO MAJKU DOK SMO PRIČALI PREKO TELEFONA: Jezivi detalji ubistva i samoubistva u Kraljevu

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Vraćao sam se iz Kraljeva sa auto-trka, pričao sam s majkom preko telefona, i čuo sam dedu kako galami - rekao je S. M. (25)

  • 5

Živojin (70) iz sela Sirča kod Kraljeva, u nedelju je ubio svoju ćerku Jasminu (41), a potom je i sebi prekratio život. Sve vreme, dok je trajala drama, Jasmini sin Srećko je bio na telefonskoj vezi s njom zbog čega je svedok ovog zločina.

- Vraćao sam se iz Kraljeva sa auto-trka, pričao sam s majkom preko telefona, i čuo sam dedu kako galami. Mislio sam da deda Živojin uobičajeno viče i preti. Požurio sam kući, ali kada sam stigao, već su na licu mesta bili policija i Hitna pomoć. Prizor je bio stravičan - priča o ovom stravičnom događaju S. M. (25), sin ubijene Jasmine.

O svom dedi Živojinu govori kao o prekom čoveku, koji je umeo da preti, da poteže pušku za koju je imao dozvolu:

- Predostrožnosti radi sakrio sam pušku, jer se deda primirio u međuvremenu. Kasnije nisam obraćao pažnju kad je pušku pronašao - priča o ovom jezivom događaju za Kurir S. M. (25), sin nesrećno ubijene Jasmine.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Krvavo ubistvo dogodilo se u porodičnoj kući. Živojin je iz lovačke puške prvo pucao u ćerku Jasminu, a potom se istim oružje ubio, stavljajući pušku ispod grla. Jasmina je nađena u lokvi krvi blizu kuhinje na krevetu, na koji se srušila pogođena smrtonosnom sačmom.

- Malo dalje od nje, između drugog kreveta i televizora, ležao je njen otac Živojin, čija je krv bila svuda po tepihu, plafonu i zidovima - tvrdi izvor blizak istrazi.

Srećko i njegova brutalno ubijena majka razgovarali su oko 18.40 sati, a tragedija se dogodila neposredno posle toga.


Očevidac ovog svirepog događaja bila je Snežana, ubicina žena i majka ubijene Jasmine.

- Ubi mi Živojin Jasminu, zovite Hitnu pomoć - jecala je Snežana.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Rođaka Milinka kaže da su Mijajilovići skromna porodica.

- Sa Jasminom sam radila u istoj firmi kao higijeničarka. Podigla je Srećka bez oca i pomagala roditeljima. Siromašna je to porodica, ali su nekako sastavljali kraj s krajem. Nedavno je i Srećko počeo da radi u "Čistoći" u Kraljevo, pa su nekako preživljavali. Deda Živojin bio je nervozan i često se svađao, a baka Snežana dugo godina boluje. Ovakvu tragediju ništa nije nagoveštavalo. Sve se završavalo porodičnim čarkama - ispričala je rođaka Milinka.

Komšije su čule pucnje, ali su mislili da se ljudi raduju jer je tog dana trijumfovao Novak Đoković u Parizu.

Tek kad je Snežana istrčala u sokak, shvatila je da se dogodila porodična tragedija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    7. jun 2016 | 09:51

    A sta ce osoba u tim godinama kod oca ,gde je njena kuca pa i sina dovukla A da zaboravio sam ovo je Srbija ovde moze sve zato smo tu gde smo Za nas je punoletstvo vesalje i skupi pokloni a u normalnim drzavama OSAMOSTALJENJE I POCETAK NOVOG ZIVOTA A mi mi smo balkanci koji sami sebe unistavaju

  • Bub

    9. jun 2016 | 06:57

    @Kiki. Bolje ne komentarisi o necem u sta nisi upucen.Mozda ti si imao priliku da odes zato netreba postavljati drugom takva pitanja jer neznamo kako je kod drugih i zasto i zbog cega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA