≫ 

"JELENU JE UBIO NEKO MOĆAN": Zapanjujuća tvrdnja porodičnog prijatelja Jelene Marjanović

Porodica ne veruje ni u priče da ju je ubio neki manijak, jer bi se iživljavao nad njom, nego smatraju da je to učinio neko mnogo moćan, pa ta osoba sada opstruira istragu

  • 27

Prijatelj porodice ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović tvrdi da ju je ubio neko moćan ko sada zataškava ubistvo. On tvrdi da deo porodice odbacuje verziju da je ubijena zbog duga.

- Ma kakav dug! Ne znamo koliko bi to dug morao da bude da bi bila ubijena! Ne veruju ni u priče da ju je ubio neki manijak, jer bi se iživljavao nad njom, nego smatraju da je to učinio neko mnogo moćan, pa ta osoba sada opstruira istragu - rekao je za Alo prijatelj porodice ubijene Jelene Marjanović.

On smatra da nije bilo razloga da neko ubije pevačicu koja je spremala povratak na scenu posle dužeg vremena. Za Jelenu Marjanović, rođenu Krsmanović, kaže da je bila patrijarhalna, iz fine porodice, čije poreklo potiče iz Novog Pazara.

- Rano je ostala bez oca, koji joj je bio velika podška. Radio je u "Imleku", a nakon njegove smrti ona se povukla sa scene i prestala da se bavi pevanjem. Živela je sa majkom i nije imala rođene sestre i braću - rekao je anonimni sagovornik pomenutog lista.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema pisanju lista Alo, njihova redakcija je na Fejsbuk profilu Maje Krsmanović, modne dizajnerke i sestre ubijene pevačice, našao slike od pre dve godine na kojima se vidi kako se ona uz pomoć nje pripremala za muzičku scenu.

Na Majinom profilu nedavno je osvanuo status sa tužnom pesmom iz turske serije "Kad lišće pada", za koji se pretpostavlja da je posvećen Jeleni Marjanović, sa citatom i emotikonom da se oseća slomljeno.

- ... I opao je list sa porodičnog stabla, dušo moja... Posvećeno J. - 

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

Draško Aćimović, autor i voditelj emisije Pod sjajem zvezda, u intervjuu za isti list sećao se početaka karijere ubijene pevačice Jelene Marjanović, rođene Krsmanović.

- Gostovala je u emisiji kada je imala 15 godina, a sa njom je bio i njen otac Dule, koji ju je svesrdno podržavao. Posle pauze, ponovo je bila moj gost u emisiji sa suprugom Zoranom i ćerkicom. Bila je jedna od najperspektivnijih mladih pevačica kod nas, bez mrlje u karijeri. Bila je mirna i tiha i šokirala me njena smrt.

Podsećamo, Jelena Marjanović ubijena je na nasipu u Crvenki 2. aprila. Za njenim ubicom se i dalje traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    7. jun 2016 | 10:47

    Ne verujem da policija nekoga stiti. Ne verujem da je u pitanju sektasko ubistvo. Ne verujem da je ubijena na drugom mestu sledeci dan i donesena na nasip jer obdukcijom je moguce precizno utvrditi vreme smrti. A i tu noc je tamo bila policija, pa ako je neko pored njih doneo i ostavio telo, onda su stvarno dno. Ne verujem da je porodica umesana. Ko je i kako ubio Jelenu, pojma nemam. Mogu da nagadjam kao i ostali.

  • blagodatni oganj-totalna nebuloza

    7. jun 2016 | 11:14

    mislim da samo jos ljudi koji dve cuke u glavi nemaju, da ne kazem, budale veruju u taj apsurd, teoriju zavere i nebulozu da je nju ubio neko mocan. to je takva glupost i kojestarija da nema dalje. ona je bila jedna da ne kazem, anonimna pevacica koja se nije kretala u tim krugovima i za koju niko ziv cuo nije, da budemo realni. ta prodica krsmanovic kao i marjanovic to je ista kategorija drustva sa margine, s tim sto ove marjanovice manje vole a krsmanovice vise jer su kao, sto se tice tih javnih obracanja, suzdrzaniji od ovih pa zato deluju satro dostojanstvenije. sestru smo imali prilike da vidimo na tv-u i mislim svakome je nadam se, jasno o kakvom profilu se tu radi. jelenina majka zorica ni o cemu nema pojma pa ni o svom rodjenom detetu i stalno se nesto iscudjava zdusno braneci zorana, tako da je i tu manje vise jasno od u cemu je stvar. sve u svemu isti marginalni sloj drustva, da ne kazem nesto teze. a to sto istraga tapka, to nije zato sto kao na filmu neko tu opstruira vec zato sto kvazi inspektori nisu nista drugo vec obicni pozeri u tesnim majcama, nike patikama i naocarima za sunce koji su utripovali da ce resiti slucaj tako sto ce da glume ludilo po terenu. njih niko ne uzima za ozbiljno pa ni njihova struka na zalost. eto toliko o tome.

  • XYZ

    7. jun 2016 | 14:14

    Po narodnoj poslovici “Riba od glave smrdi, a cisti se od repa” , onda ovo ima smisla. Marjanovici su isuvise sitne ribe. Drugo mislim da inspektori treba da kontrolisu drustvene mreze (kako se to radi na zapadu veoma uspesno) i nase komentare, sto bi verovatno doprinelo u pomaku istrage.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA