≫ 

IGOR NURKIĆ IDE NA LEČENJE U NEMAČKU: Primiće ga NADEŽDA BASARA, najveći svetski stručnjak za kancer!

- Krenuli smo, na aerodromu smo. Prima nas doktorka Basara. Igor je dobro, pun je energije i to je ono što nas održava - kaže Mirsad Nurkić, otac mladog Igora

  • 14

Igor Nurkić (18) danas nastavlja svoje lečenje u Nemačkoj! Prijem kod doktorke Nadežde Basare bio je zakazan za 10 sati, piše belami.rs.

LEPA VEST: Igoru Nurkiću odobreno lečenje u inostranstvu!

- Krenuli smo, na aerodromu smo. Prima nas doktorka Basara. Igor je dobro, pun je energije i to je ono što nas održava. Dobro je podneo hemoterapiju u Knez Selu i spreman je za borbu koja ga čeka - javio se sa aerodroma Mirsad Nurkić, otac mladog Igora.

Prema Mirsadovim rečima, prvi deo lečenja njegovog sina finansiraće Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

- Procedura je u toku i očekujemo da novac legne na račun sutra ili prekosutra. Za dalje lečenje koristićemo novac iz donacija. Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji su nam pomogli da prikupimo potrebna sredstva. Čeka nas teška borba, ali spremni smo - kazao je stariji Nurkić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, Igor Nurkić, član džudo kluba „Kinezis“ iz Niša, oboleo je od agresivnog oblika leukemije.

Za njegovo lečenje na specijalizovanoj klinici za ove bolesti u Nemačkoj bilo je potrebno oko 170.000 evra. Njegova porodica nije mogla da obezbedi ova sredstava, ali zahvaljujući humanitarnoj akciji, koja je objedinila celu Srbiju, donatorima i Ministarstvu zdravlja, novac je prikupljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA