UČENICI BESNI ZBOG MATURSKOG ISPITA: Nema šanse da znate odgovor na ovo pitanje o PELIKANU

- S obzirom na to da sam se pripremao punih deset dana bilo je jako teško. Prošao sam knjige, skripte, probne mature, ali bilo je jako teško, drugačije - rekao je maturant Tomislav Brinovac

  • 10

Maturanti u Hrvatskoj polagali su završne ispite i imali su dosta zamerki. Prva je bila da deo gradiva nikada nisu učili, a druga je bila vezana za pitanje o pelikanu, koje ih je mnogo razljutilo!

 

ODGOVOR KOJI JE RASPAMETIO SRBIJU: Evo kako je devojka odbila poziv na maturski bal (FOTO)

 

Naime, njima je na ispitu iz biologije došlo pitanje koje glasi "Zašto pelikani kada lete u grupama imaju sporiji plus?".

 

Mnoge učenike je iznerviralo i to što uopšte imaju ispite iz biologije i veronauke, kao i to da se na njima pojavljuju stvari koje nikada nisu učili.

 

- S obzirom na to da sam se pripremao punih deset dana bilo je jako teško. Prošao sam knjige, skripte, probne mature, ali bilo je jako teško, drugačije - rekao je maturant Tomislav Brinovac.

 

Iz Nacionalnog centra za vrednovanje obrazovanja kažu da nije bilo nikakvih nepravilnosti i da su ispiti sastavljani po ispitnom katalogu.

 

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doberman

    7. jun 2016 | 15:52

    ptice lete u jatu, ne u grupi, a plus je manji zbog manjeg otpora vazduha, vise ociju koje motre na grabljivice i smanjuju stres i plus minus. pitanje je logicke prirode, dzaba kljukanje informacijama ako ne mozes da povezes. filozofija se treba izucavati od osnovne skole.

  • Jeretik

    7. jun 2016 | 15:55

    Ispiti iz veronauke ? Odose oni u njihovoj lepoj , u tri lepe , pa mi smo za njih civilizacija , mada se i nasi primitivci " upinju " da to promene .

  • anonimus

    7. jun 2016 | 16:07

    Mozda sporiji puls

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA