HOROR U ZEMUNU: Majka nožem ubila bebu staru 20 dana!

Ubistvo se dogodilo jutros oko pet sati, a policija je odmah uhapsila dvadesetšestogodišnju S. J.

  • 4

S. J. (26) nožem je izbola i usmrtila svoju bebu staru 20 dana u porodičnom stanu u Banatskoj ulici 51 u Zemunu.

Njenog supruga Miloša Mitrovića (28), oko pet sati, probudili su neobični zvuci iz trpezarije. Kada je ušao u trpezariju, zatekao je stravičan prizor, krvavu suprugu sa kuhinjskim nožem u ruci i iskasapljenog sina.

Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju koja je uhapsila dvadesetšestogodišnju majku i odredila joj 48-časovno zadržavanje.

Tokom policijskog uviđaja majka ubica smireno je sedela u jednoj sobi. U drugoj sobi bio je njen suprug sa svojom majkom koja je brzo došla na mesto tragedije.

Motivi ove porodične tragedije još nisu poznati.

Gotovo identično ubistvo dogodilo se nedavno u selu Mladenovac kada je Slađana Stojanović najpre pokušala da zadavi trogodišnjeg sina, a zatim ga ubola nožem u stomak.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slave

    23. maj 2012 | 10:01

    Ljudi nisu svesni sta sve mogu biti posledice postporodjajne depresije... Boze, sta se prelomi u glavama tih zena da povrede nesto najsvetije :(

  • mrvica

    23. maj 2012 | 13:56

    Takvim slucajevima uopste ne treba suditi odmah ih poslati na vesala....za takav cin jednostavno nema nikakvog opravdanja! Ja sam mama dva mala andjela i to je velika privilegija od boga ....oni su moj ponos,moj zivot moja sreca najveca...

  • Jelena

    23. maj 2012 | 13:21

    Strasno, a centar za socijalni rad evo mesecima strajkuje! Sve bi ja poslala kuci i dovela ljude koji ce da rade svoj posao kako treba, dokle cemo vise da slusamo i citamo slicne naslove?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA