DEVER JELENE MARJANOVIĆ: Nije u redu što samo nas ispitujete, saslušajte i porodicu Krsmanović!

Miloš Marjanović je u utorak proveo tri i po sata u policiji, sve vreme je bio nervozan, pa je počeo i da drži lekcije da bi policija trebalo i da ispita porodicu ubijene pevačice, a ne samo Marjanoviće

  • 27

Najnoviji detalji istrage u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović su ti, da je njen dever Miloš Marjanović (33) iz Borče, slagao policiju da je u vreme brutalnog zločina, spavao kod kuće.

RADA NASTAVLJA DA ŠOKIRA SRBIJU: Tvrdi da su joj Marjanovići nudili orgije

Inspektori su nakon izjava svedoka, pratili Milošev telefon i utvrdili da 2. aprila nije govorio istinu. Naime, on je u utorak proveo tri i po sata u policiji, sve vreme je bio nervozan, pa je počeo i da drži lekcije da bi policija trebalo i da ispita porodicu ubijene pevačice, a ne samo Marjanoviće.

OBRT U ISTRAZI JELENINOG UBISTVA: U policiji na saslušanju završio - Zoranov brat Miloš

- Pozvan je u svojstvu građanina, i on se odazvao pozivu. Jeleninog devera smo pozvali jer smo utvrdili da, pošto je pao na poligrafu, nije govorio istinu, gde je bio u subotu 2. aprila, kada je pevačica nestala - priča sagovornik iz istrage za Kurir, pa dodaje:

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

- Od samog početka smo uvereni da neko iz porodice ima veze sa ubistvom, direktno smo ga pitali ko je ubica? Na šta je on progutao knedlu, i rekao da ne zna, i da bi i on voleo da se sazna, kako bi njegova porodica živela mirno.

Ispitiivali su ga o Zoranu, međusobnim odnosima članova porodice, a on je lomio prste i gledao unezvereno.

JOŠ JEDAN ČLAN PORODICE PAO NA POLIGRAFU?! Novi detalji o ubistvu Jelene Marjanović!

- Rekao je da nije u redu što samo ispituju Marjanoviće, i da bi trebalo da saslušaju i porodicu Krsmanović, ne samo Jeleninu majku, nego i familiju. Nakon tri i po sata, rečeno mu je da će biti ponovo pozvan na saslušanje - otkriva izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXX

    9. jun 2016 | 09:53

    Ovo je uzas !!! Zar je moguce da se kod nas u Srbiji napravi ,,rialiti,, i od ovakvog strasnog dogadjaja. Mi smo kao nacija ,,PUKLI" skroz. Mediji su doprineni najvise tome, oni na tome zaradjuju a narod se prima kao muva na secer.

  • Zorana

    9. jun 2016 | 08:56

    Da li je iko proverio i sve ostale sa ovim ludačkim frizurama koji se pojavljuju na slikama sa sahrane i iz kuće Marjanovića?! Ko su ti ljudi? Gde su bili za vreme ubistva?

  • Neki veliki drmr

    9. jun 2016 | 23:38

    Sad gledajte pa pozovite Zorana za jedno mesec, dva pa onda svekra tamo negde do Nikoljdana, onda Miloša opet kad prođu novogodišnji praznici i slave... ovo bi svaka iole ozbiljna policija rešila za 48 sati, plafon. Daleko od toga da naši policajci ne znaju, ali ovo je toliko očigledno opstruisano, ali ne od svih iz policije. Ne bi me čudilo da se ubica nikada ni ne otkrije jer to tako nekome iz nekih viših krugova odgovara. Niti su zaštitili mesto zločina, niti su ispraznili i forenzički obradili kuću a morali su već nakon prvog dana baš zbog obilja nelogičnosti. Bar bi prekinuli ovu sagu oko porodice, ili ih bre hapsite više ako imate osnova ili pustite ljude da žive svoj život ko sav normalan svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA