STRAŠNO: Pas ujedao devojčicu za glavu i vukao po betonu!

N. M. se igrala u dvorištu auto-servisa kada je pas iskočio iz boksa i počeo da je ujeda. Devojčica zadobila teške telesne povrede glave i desne šake

  • 0

N. M. (10) iz Aranđelovca teško je povređena kada ju je napao pas rase "dogo argentino" dok se igrala sa decom. Vlasniku psa Saši M. (26) određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Napad se dogodio sinoć, nešto pre 20 sati u auto servisu "Mila" u ulici Tanaska Rajića u Kragujevcu. Pas je iskočio iz boksa i počeo da ujeda devojčicu, koja se sa drugom decom igrala u dvorištu tog servirsa. Dete je spasila mušterija auto-servisa, koja je udarcima pajserom oterala psa i potom sa vlasnikom Sašom M. odvezla dete u aranđelovačku bolnicu.

Devojčica je zadobila teške telesne povrede na glavi i desnoj šaci. Kragujevačka policija saopštila je da je dete, posle ukazane pomoći u aranđelovačkoj bolnici, prebačeno u Dečiju kliniku u Beogradu.

Saša M. će, po isteku mere zadržavanja, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda zbog sumnje da je izvršio krivično delo, koje se karakteriše kao teško delo protiv opšte sigurnosti.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA