OVO SU NAJLEPŠI MODELI SRBIJE: Jovana, Nevena i Aleksandra će nas predstavljati u svetu

Pobednice su izabrane u konkurenciji 14 devojaka iz cele Srbije, u septembru će putovati na internacionalne izbore u Kini, Gruziji i Bugarskoj, gde će se, u zavisnosti od vrste takmičenja, naći u društvu sa više od 80 modela iz 65 zemalja sa svih kontinenata

  • 10

U Art holu Centra za kulturu sinoć je u organizaciji valjevske Modne agencije održan nacionalni Izbor za "Miss Model Srbije 2016", a titule su ponele Beograđanka Jovana, Valjevka Nevena i Šapčanka Aleksandra. Njih tri će u septembru predstavljati Srbiju na takmičenjima foto-modela pod okriljem internacionalne licence "Miss Model of the World".

Ovih 5 SEKSI CICA bi se svidele svakom muškarcu, ali...nije sve kao što izgleda (FOTO) (VIDEO)

Pobednice su izabrane u konkurenciji 14 devojaka iz cele Srbije, u septembru će putovati na internacionalne izbore u Kini, Gruziji i Bugarskoj, gde će se, u zavisnosti od vrste takmičenja, naći u društvu sa više od 80 modela iz 65 zemalja sa svih kontinenata.

MAČKASTE OČI! Naučite da se našminkate kao profesionalac (VIDEO) (FOTO)

Po izboru žirija, "Miss Model Srbije" postala je Beograđanka Jovana Živković (23), koja se sedam godina bavi modelingom, a u karijeri već ima jednu titulu, kao "Miss Fashion TV" pre dve godine na Kipru. Uspeh će pokušati da ponovi i na svetskom izboru za "Miss Model" u Kini, koji se održava skoro četiri decenije u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Foto: Srđan Petrović Foto: Srđan Petrović

Odlična učenica Valjevske gimnazije Nevena Brdarić (17), pak, biće predstavnica Srbije na izboru za "Miss Planet" u Gruziji, dok je Šapčanka Aleksandra Lalović (19) ponela lentu "Miss Super Model Universe" i takmičiće se u Bugarskoj, na svetskom izboru mladih foto-modela do 20 godina.

Foto: Srđan Petrović Foto: Srđan Petrović

Organizatori su podelili i lente za "Miss internet portala Start Srbija", "Miss Šarma" i "Miss Mama", a u tim kategorijama priznanja su pripala Zorani Bajri (21) iz Kikinde, Milici Krkobabić (21) iz Alibunara, te Mariji Planić (23) iz Čajetine, majki 21-mesečne Maše, koja se i pre porođaja bavila modelingom.

Foto: Stefan Andrić Foto: Stefan Andrić

Izboru za mis prethodila je trodnevna manifestacija "Valjevski dani lepote" sa ciljem promocije i afirmacije sektora zanatskih usluga Valjeva, usmerenih ka modi i lepoti: modnih kreatora i modnih galerija, frizerskih radnji i kozmetičkih salona, tako da je svako od večeri, održanih na platou Centra za kulturu i Art holu, bilo posvećeno jednoj od ovih delatnosti.

S. S.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA