KOLINDA SE FOTOGRAFISALA SA NEONACISTOM: "Rado se druži i grli sa njim" (FOTO)

Kitarović nastavlja da ignoriše najveću političku krizu vlasti koju pamti Hrvatska, ali se zato "rado druži i grli s neonacistom Velimirom Bujancem", piše Index.hr

  • 24

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, posle izjave da ona i njena deca obožavaju muziku Marka Perkovića Tompsona, muzičara koji slavi ustaštvo, ponovo je skrenula pažnju javnosti slikavši se sa neonacistom Velimirom Bujancem, koji otvoreno podržava ustaše, javili su hrvatski mediji.

ŠOKANTNA IZJAVA: Kolinda se pohvalila kako obožava Tompsona i njegovu muziku

Kako je preneo Index.hr, Kitarović nastavlja da ignoriše najveću političku krizu vlasti koju pamti Hrvatska, ali se zato "rado druži i grli s neonacistom Velimirom Bujancem".

Index.hr podseća da je hrvatska predsednica Bujanca bila pozvala i na svoju inauguraciju.

Istovremeno, ona je na Fejsbuku pozvala sve nadležne institucije da pronađu osobe koje su pre godinu dana nacrtale kukasti krst na travi splitskog stadiona Poljud.

Foto: Wikipedia/Samoborac, Tanjug/AP Foto: Wikipedia/Samoborac, Tanjug/AP

- Pre godinu dana, podmuklo, pod okriljem noći, iscrtana je svastika na Poljudu. Uverena sam da to nije učinio niko ko voli svoju domovinu. Ponovo pozivam nadležne institucije, pre svih MUP, da pronađu počinioce, a prave navijače da pokažu kako se navija za Hrvatsku - navela je Kitarović.

Ona je to objavila uoči fudbalske utakmice reprezentacija Hrvatske i Turske na Evropskom prvenstvu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA