Priština tvrdi da je pored SRPSKE CRKVE HRISTA SPASA MASOVNA GROBNICA!

Crkva Hrista spasa, često je poslednjih godina bila na meti huligana, koristili su je i za snimanje nedoličnih spotova, alpinizam, ali i kao divlji toalet. Prištinske vlasti najavljivale su njeno rušenje više puta

  • 18

Direktor Kancelarije za sudsku medicinu Ministarstva pravde Kosova, Arsim Grdžaliju, izjavio je da ima pouzdane podatke da se pored srpske crkve u centru Prištine nalazi masovna grobnica.

Albanci prete rušenjem crkve Hrista Spasa u Prištini!

Forenzičar je naveo da sumnja da se masovna grobnica nalazu blizini nedovršene pravoslavne crkve, smeštene u prištinskom univerzitetskom kampusu, prenosi Kosova sot, izjavu koju je Grdžaljiju dao za TV Dukađini.

BAKLJE U PRIŠTINI: Pogledajte atmosferu na finalu kupa Kosova (VIDEO)

Crkva Hrista spasa, često je poslednjih godina bila na meti huligana, koristili su je i za snimanje nedoličnih spotova, alpinizam, ali i kao divlji toalet. Prištinske vlasti najavljivale su njeno rušenje više puta.

Gržaljiju je naveo da je te kredibilne informacije dobio od svedoka koji tvrdi da je tokom konflikta video kopanje u blizini crkve.

Na Kosovu se, prema podacima iz juna 2015. godine kao nestalo vodi ukupno 1.654 osoba a među njima je i nešto više od 530 Srba i drugih nealbanaca.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gregor

    13. jun 2016 | 14:12

    To je priča da počnu da kopaju tamo i onda kao srušila se crkva nismo hteli!

  • Marko

    13. jun 2016 | 17:41

    Neka nam je svima bog u pomoći pored takvih NELJJUDI

  • Majstor

    13. jun 2016 | 19:30

    Jos jedna nebuloza da bi srusili nasu svetinju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA