PUSTIO JE AJKULU DA GA UJEDE ZA RUKU, a onda je napravio potez koji mu je SPASIO ŽIVOT (VIDEO)

Ovaj vešti ronilac kaže da sa ajkulama "komunicira" putem hipnotisanja, međutim, često se dešava da ga one ne razumeju, pa stvari krenu po zlu

  • 3
Foto: Profimedia/Solent News Foto: Profimedia/Solent News

Rikardo Strula Avogadri (49) već tri decenije radi kao šaptač ajkulama, što znači da je on većinu svog radnog veka proveo sa ovim opasnim životinjama lice u lice! Mnogi smatraju da je njegov poziv preterano opasan, te da je veliki rizik da ga jednom te životinje i ubiju.

STEVICU JE KOD BUDVE POJELA AJKULA DUGA 7 METARA: Prava istina o smrtonosnom napadu u Crnoj Gori

Ovaj vešti ronilac kaže da sa ajkulama "komunicira" putem hipnotisanja, međutim, često se dešava da ga one ne razumeju, pa stvari krenu po zlu.

Tako je Rikardo jednom prilikom morao da pusti ajkulu da ga ujede, odnosno, da mu zaključa čeljusti oko ruke, a zahvaljujući svom profesionalizmu i iskustvu, on je iz ovog "duela" izašao nepovređen.

Jedan takav susret sa ajkulom je zabeležio fotograf Troi Iloski.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    13. jun 2016 | 23:04

    Ludilo.

  • Boban

    14. jun 2016 | 09:07

    I kad ode ruka, noga, glava onda je ajkula kriva. Krvoločna zivotinja. Ostavite zivotinje na miru u njihovom okruzenju, ne dirajte ih i nikom ništa neće da se desi.

  • Lale 11

    13. jun 2016 | 23:24

    Il je jako hrabar,il dobro prepoznaje napad. Jeste da mnogo godina radi sa njima,al za sve postoji prvi put. Neka,hvala. Gledaću...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA