ŽELEO JE U ZATVOR KAKO BI SE DOČEPAO UBICE SINA: Način na koji je to uradio je STRAVIČAN!

Džoel Džons je postavio oglas da traži radnicu za firmu koja se bavi čišćenjem, a ženu koja se javila je potom brutalno silovao - i sam pozvao policiju

  • 1

Džoel Džons je postavio oglas na Craigslist da traži radnicu za svoju firmu koja se bavi čišćenjem. U avgustu 2014. godine, jedna žena je odgovorila na taj oglas, ne sluteći šta je čeka.

Kada su se sreli, Džons je namamio ženu u zgradu pod izgovorom da joj nudi posao u svojoj firmi. Umesto toga, brutalno je silovao ženu, uz pretnju nožem, a onda je sam pozvao policiju.

Prema izveštajima policije, Džonsov zločin je bio samo način da ga uhapse da bi otišao u zatvor. Plan mu je bio da u zatvoru presudi ubici svog 14-godišnjeg sina.

O ovoj zemlji svi maštate, a tamo na svaka 72 sata bude silovano 420 žena (VIDEO)

Ovo Džonsu nije prvi put u zatvoru. Ranije je osuđen za seksualni napad, provalu i ubistvo. Tokom izricanja presude, sudija je rekao da je njegov postupak za svaku osudu i da je moralno iskvaren. Sudija mu je, inače, izrekao kaznu od 25 godina za silovanje.

Ovu ženu su prvo SILOVALI, pa je PRODALI u belo roblje, a onda je oborila SVETSKI REKORD u trčanju! (VIDEO)

- Ovaj slučaj nije zapravo o tome šta je neko uradio vašem detetu, već šta ste vi uradili detetu drugog čoveka - sudija je rekao Džonsu.

- To što ste uradili nesrećnoj ženi je van granica zdravog razuma i toga što jedno ljudsko biće može da uradi drugom.

(Telegraf.rs / Izvor: yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA