JELENA NESTALA DAN PRE NEGO ŠTO JE TO PRIJAVLJENO? Još jedan preokret u istrazi monstruoznog ubistva

Do ovakvih indicija, policija je došla, tvrdnjom novog svedoka, koji je u petak 1. aprila oko 15 časova, na Gazeli video Jelenu i Zorana kako se svađaju

  • 43
Jelena Marjanović Foto: TV Prva

Inspektori koji već 76 dana rade na istrazi svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović, ispituju da li je ona nestala još u petak 1. aprila, umesto sledećeg dana kada je njen suprug Zoran to prijavio.

SUDSKI KURIR KOD MARJANOVIĆA: Svaki dan im donosi preporučenu poštu

Do ovakvih indicija, policija je došla tvrdnjom novog svedoka, koji je u petak 1. aprila oko 15 časova, na Gazeli video Jelenu i Zorana kako se svađaju. Takođe i Jelenina majka Zorica ju je poslednji put videla baš tog dana, 24 sata pre nestanka.

PORODICA UBIJENE JELENE NE SPAVA: Otkriveno šta im noćima - NE DA MIRA!

Prema najnovijoj verziji Jelenu je neko oteo još u petakpo po podne, da bi u subotu neko iscenirao njen nestanak i ubistvo na nasipu u Borči, nakon čega je slučaj prijavljen policiji, prenosi Informer.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Policija već od prvog dana razmatra mogućnost da pevačica nije ubijena u subotu, dok je trčala na nasipu. Ali ni obdukcija ni nalazi nisu davali konkretne dokaze. Međutim u poslednje vreme sve je više pokazatelja koji pobijaju zvaničnu verziju događaja.

- Tvrdnje penzionera Vladimira V., koji je video Zorana i Jelenu da se svađaju na klupi ispod Gazele, nisu neosnovane, jer ima jošsvedoka koji su ih tu viđali. Zoranove izjave na saslušanju ukazuju na to da je Jelena trčala kraj Hipodroma i stadiona BASK, a ne u Borči - iznosi novu teoriju sagovornik u istrazi.

Izjave Jelenine majke Zorice, takođe potkrepljuju tu tvrdnju.

- Ćerku sam poslednji put videla u petak po podne, ne sećam se tačno kad. Znam da je tražila da je probudim jer je trebala negde da ide. Ona me je u međuvremenu zvala u subotu i rekla je da je na trčanju na nasipu i da će doći posle toga. Da li je stvarno tako bilo ne mogu da tvrdim, ali ne želim da verujem u zaveu da je ubijena na nekom drugom mestu - rekla nam je Jelenina majka Zorica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GLUMICA

    16. jun 2016 | 08:47

    u sred bela dana nije mogla biti ubijena ni na jednom mestu.A njena majka kaze sada da je trcala na nasipu i da ne veruje da je na drugom mestu ubijena. DO JUCE nije znala gde je trcala...mislim da je vreme da se seti i pomogne policiji

  • TanjaMR

    16. jun 2016 | 09:25

    Mozda je neko naterao da kaze majci da je na nasipu, a bila je ko zna gde.Da bi se zavarali tragovi i dobilo na vremenu.

  • victoria

    16. jun 2016 | 09:43

    Poslednji put majka se cula sa Jelenom u petak. Posle ispade da se cula i u subotu. Pre je receno da su se cule dok je trcala na nasipu veoma kratko vreme pre nego sto je ubijena. Sta je onda, tacno? Ne moze biti sve istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA