ŠOKANTNO NOVO SAZNANJE: Jelena MOLILA NA KOLENIMA da je ne ubiju!

Već peti udarac u glavu bio je smrtonosan, pokazuje obdukcija

  • 34
Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

Obducenti su na kolenima Jelene Marjanović (33) primetili nekoliko sitnih oguljotina za koje pretpostavljaju da su nastale dok je bila živa.

Jedna od pretpostavki stručnjaka jeste da je Jelena klečala dok je ubica udarao tupim predmetom u glavu, što je utvrđeno i na osnovu položaja rana, prenosi alo.rs.

POJAVIO SE KLJUČNI SVEDOK U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE: Zoran je urlao na Jelenu dan pre nestanka? 

- Po svemu sudeći žrtva je molila ubicu da je poštedi i ostavi živom. Kako je obdukcija pokazala, najverovatnije je već peti udarac u glavu bio smrtonosan. Sem ovih udaraca i jedva primetnih poderotina na nogama, ona nema drugig povreda, što može da ukaže i na to da je ubicu poznavala i da se sve dogodilo brzo, te nije uspela ni da se brani, a kamoli da mu umakne. Sam čin ubistva trajao je desetak minuta, što zasad pobija pređašnju teoriju da je ubijena na nasipu - kaže izvor koji je blizak istrazi i objašnjava:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ubica ne bi usred bela dana na nekoj livadi, gde mogu svi da ga vide, udarao ženu u glavu. Jelena je verovatno ubijena u nekoj prostoriji jer njena krv nije pronađena na nasipu, a od tolikih udaraca i te kako je moralo biti - objašnjava sagovornik.

Jelenin suprug Zoran Marjanović, na policijskom saslušanju,rekao je da je sa svojom suprugom i petogodišnjom ćerkom Janom došao na nasip u borčanskom naselju Crvenka kako bi ona trčala. Prema njegovim rečima, ona je nakon toga nestala, a policiju je pozvao nakon tri sata. U policiji je zadržan 48 sati, a poligrafisti je bio sumnjiv pošto je pričao nepovezano. Međutim, dokaza za njegovo dalje zadržavanje nije bilo, niti ima za novo privođenje. Nije pronađeno ni oružje kojim je Jelena ubijena. Jedini Zoranov alibi je ćerka Jana, koja je rekla da se dogodilo nešto „strašno“ i da je mama nestala dok je trčala. Svedoka da je Jelena Marjanović trčala nasipom nema, a poslednji put tog dana je viđena na jezeru u Borči, gde se igrala sa ćerkom hraneći labudove.

OBRT U ISTRAZI, ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Muž ubijene pevačice na nasipu nije bio sa Janom?

- Ona je bila posvećena porodici i detetu. Pre svega je bila majka i domaćica, ali se na nagovor supruga vratila na scenu. Nije imala neprijatelja, niti joj je iko pretio. Jeste dobijala poruke na telefon i na Fejsbuk, ali su to bili njeni obožavaoci. Ipak, nije volela kada su fanovi u obraćanju koristili izraze „kidnapovanje“, „otmica“, „vezivanje za krevet“... - priča Jelenina prijateljica, koja veruje da ubica nije niko iz porodice, tvrdeći da jekod njih uvek sve bilo idilično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    16. jun 2016 | 14:12

    Koje budale vise izmisljaju sve ove teorije?Ovo vise ne bi pojeo pas s' maslom!!!

  • B l a d e

    16. jun 2016 | 15:59

    Sve znaju samo ko je ubio ne znaju ...

  • Neki veliki drmr

    16. jun 2016 | 16:06

    Svakako da sve ove informacije ne mogu biti istinite jer jedna drugu demantuju. Kako god da je, policija očigledno manipuliše istinom putem medija. Oni znaju zašto tako rade, ali ipak predugo sve ovo traje, moralo se do sada imati nešto opipljivo u rukama. Ako tome dodamo nedopustivo traljav početak istrage, zaista se stiče utisak da se neko ovde štiti. Pak, s druge strane, znamo i koliko je pravosuđe zaguljeno i da čak ni nečije direktno priznanje zločina ne igra ulogu na sudu bez materijalnog dokaza. Ako pretpostavimo da nikog ne štite, policija najverovatnije ima ubicu u šaci ali ne i iza rešetaka, upravo zbog sistema pravosuđa. Ovo mi još jedino zvuči kao logično objašnjenje, mada mi još uvek nije jasno zašto kuća nije ispražnjena i forenzički obrađena još prve večeri po pronalaženju tela? Ako je istina da su i kuća i vozila oprani varikinom nakon Jeleninog ubistva, ako je istina da su članovi porodice lagali gde su se nalazili u vreme izvršenja zločina, ako ima hrpa nepoklapanja u njihovim iskazima, onda taj zakon koji im i dalje omogućava da su na slobodi treba podhitno promeniti, ne samo zbog Jelene već za sveopšte dobro. Zakon valjda treba da štiti građane a ne ubice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA