≫ 

PRIČA OVE LESKOVČANKE OBIŠLA JE SVET: Ženu pri padu u šaht SPASIO KIŠOBRAN! (VIDEO)

O ovom nemilom događaju, o kome smo već pisali, danas priča ceo svet

  • 5

Leskovčanka starosti oko 60 godina upala je u otvoreni šaht u Vlajkovoj ulici u Leskovcu, zadobiši pri tom lakše telesne povrede, pri čemu joj je dosta pomogao otvoren kišobran, a incident su zabeležilile su okolne video kamere.

 

DRAMA U LESKOVCU: Žena upala u otvoren šaht! (VIDEO)

 

Zanimljivo je da je ovu vest objavio i engleski portal "Mirror".

 

Na snimku se vidi kako se starija žena, zaobilazeći gradilište na trotoaru, sapliće o ivičnjak, pada i upada u otvorenu šaht rupu. U pomoć joj pritrčavaju ljudi koji su se našli u blizini. Vozilo hitne pomoći zastaje samo na nekoliko sekundi i produžava dalje.

 

Žena je upala u šaht na kome nadležni organi nisu zatvorili rupu nakon što su sanirali kvar na vodovodnoj mreži. Jezivi snimak događaja dostavio je čitalac koji tvrdi da je skinut sa obližnje video kamere.

 

Meštani Vlajkove ulice tvrde da je otvorena rupa tako ostavljena nakon što je još 6. juna izbila havarija na vodovodnoj mreži.

 

Direktorka leskovačkog “Vodovoda”, Kosara Ilić kaže da je potrešena zbog svega što se desilo i tvrdi da je njeno preduzeće samo saniralo kvar, a da je bila obaveza izvođača radova koji su asfaltirali trotoare u ovoj ulici da sve vrate u prvobitno stanje, prenosi Jugmedia.

 

– Mi smo samo obavešteni od gradske Direkcije za urbanizam i izgradnju da je izvođač napravio havariju. Videćemo ko je napravio bezbednosni propust i taj će morati da snosi za to odgovornost. Zaista sam potrešena time što se desilo – kaže Ilićeva.

 

DRAMA JE GOTOVA: Posle osam dana pas oslobođen iz šahta!

 

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je na vanrednom sastanku kolegijuma tražio odgovornost od svojih saradnika koji tvrde da je za incident odgovoran izvođač koji nije propisno obezbedio gradilište, prenosi Blic.

 

Starija gospođa je kazala da će tužiti Grad i nadležno preduzeće.

 

Ovde pogledajte snimak incidenta:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirkoni

    16. jun 2016 | 18:37

    Da li mi se učini, ili je pored babe i pomagača prošla hitna pomoć ...

  • Neznanka

    16. jun 2016 | 18:35

    Bravo za Hitnu pomoć koja je zastala.i nastavila put Sram ih bilo valda će biti neko prozvan nebo zbog sajta već i zbog ispada Hitne Svaka čast momcima koji su pretrčali da pomognu,ima još dobrih ljudi

  • Goran

    16. jun 2016 | 22:58

    Al hitna je najaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA