NIKOLA NESTAO DAN PRED ROĐENDAN: Stravični vapaj oca mladića za kojim traga cela Srbija! (FOTO)

U večeri kada je nestao rekao je ocu, koji ga je sreo na autobuskoj stanici u Kisaču da ide u Rumenku po druga s kojim će se vratiti u Kisač u teretanu

  • 15

Nikola Stojčić iz Kisača kod Novog Sada nestao je 15. juna oko 21.30 časova kada je iz Kisača krenuo za Rumenku autobusom. Ekipa Telegrafa kontaktirala je Sinišu, dečakovog oca, kako bismo dobili što više informacija i o tome obavestili javnost.

AKO VIDITE OVOG MLADIĆA, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Porodica u panici, već dva dana ne znaju gde je Nikola! (FOTO)

Nikola Stojčić rođen je 18. juna 2000. u Kisaču. Kobne večeri rekao je ocu, koji ga je sreo na autobuskoj stanici u Kisaču, kada se vraćao s posla, da ide u Rumenku po druga s kojim će se vratiti u Kisač u teretanu.

Kada ga je otac pozvao posle nekoliko desetina minuta, baš oko 21.30, telefon mu je bio nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag.

Učenik je Umetničke škole "Bogan Šuput" u Novom Sadu, visok je oko 185 cm.

U trenutku nestanka na sebi je imao žutu majcu, braon duks na raskopčavanje, crni donji deo trenerke, duboke crno plave Adidas patike.

Pozivaju se svi građani da, ukoliko primete Stojčica, o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili da pozovu oca Sinišu na broj broj 063/820-38-40.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evdokija

    17. jun 2016 | 15:07

    Boze dragi sacuvaj ovo dete zivo i zdravo i vrati ga svojoj kuci

  • Oli

    17. jun 2016 | 13:11

    Gospode sta se desava sa ljudima u ovoj drzavi! Sve vise monstruma...deca nestaju,ginu..Boze nadam se da je ovo dete zivo i zdravo

  • Ebay

    17. jun 2016 | 14:39

    Upropastice nas ova vlast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA